main top

Miért fontos szempont a figyelem felkeltése a szövegírás során?

2009. június 30. kedd 12:03

Blog figyelem felkeltéseAmikor értékesítési szöveg írására adod a fejed, akkor az elsődleges célod az lesz, hogy felkeltsd az olvasód figyelmét. A világon nincs még egy ember (rajtad kívül), aki az általad írt sales szöveget nyomtatásban szeretné látni, és arra vágyik, hogy ezt olvashassa. A potenciális vevőid inkább olvasnak vicces diákat, továbbított üzeneteket, híreket, recepteket, bulvár híreket, mint értékesítési szöveget.

Az olvasód, az Internetnél maradva a weblapod látogatója azért megy fel az oldaladra, mert információra vadászik: híreket keres, szórakozni szeretne, tájékozott akar lenni az Internet segítségével. Amikor az offline világban egy újsághirdetésedbe botlik, akkor ugyanezt az információt az újság elolvasásával akarja megszerezni. Ne legyenek illúzióid: Te, mint szövegíró, önmagad varázslatos egyéniségének köszönhetően nem számíthatsz olvasóid érdeklődésére.

Ha szöveget írsz valamelyik terméked vagy szolgáltatásod értékesítése céljából, akkor előtte mindenképpen gondold át, hogy mivel tudod felhívni a szolgáltatásodra a figyelmet, mert ezt az előnyt kell kihangsúlyoznod legelőször.
Ha van marketinges vénád, akkor ez nem lesz nehéz számodra.

0 hozzászólás a Miért fontos szempont a figyelem felkeltése a szövegírás során? bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: