main top

Kinek szól a szövegírás blog?

2009. július 1. szerda 14:08

Kinek szól?A magyar piacon a szövegírás, mint önálló szakma még csak bontogatja a szárnyait. Az egyetemeken, főiskolákon marketinget sok helyen tanítanak, és van már olyan szakirány is, ahol a média kommunikáció alapjait lehet elsajátítani. Az iskolapadba viszont nem ül vissza egy elfoglalt cégvezető. Aggodalomra azonban nincs ok, mert a nagy magyar marketingesek remek alapokat adnak neked, ha szeretnéd megismerni a szövegírás alapjait.

Az Internet növekvő térnyerésének köszönhetően egyre több kis és középvállalkozó mozdult el az online világ felé. Naponta jelennek meg az új weblapok, és szerencsére már csak elvétve találsz olyat, hogy „Üdvözöljük Önt a Kovács Kft honlapján…”

A kisvállalkozók közül egyre többen fognak hozzá, hogy önállóan írjanak értékesítési szöveget, de az alapok lerakása nélkül ez nem kis feladat. Aki működő weblapot akar üzemeltetni, az a magyar piacon előbb utóbb találkozik a nagy marketingesekkel. Ha Te is szeretnél vevőidnek sales szöveget írni, akkor neked is érdemes tőlük tanulni, mert sok gyakorlatias ötletet hoztak el nekünk.

Ha ennél mélyebben érdekel a téma, akkor a szövegírásblog oldalain olvashatsz majd olyan csemegéket, amivel már nem foglalkozik a nagyüzemi marketing.

0 hozzászólás a Kinek szól a szövegírás blog? bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: