main top

Webszöveg, a honlapod építőköve

2009. július 3. péntek 12:23

WebszövegTíz évvel ezelőtt még Te is rengeteg olyan honlappal találkozhattál, aminek a nyitó oldalán nem volt semmilyen webszöveg, csak egy méregdrága flash, ami a lassú betöltődés miatt elriasztotta az összes látogatót.

Az online marketing oktatók munkájának köszönhetően ezek a „google riasztó” animációk már kezdenek eltűnni, mert egyre több vállalkozó rájön, hogy a webdizájnerek ilyen műalkotásaival nem lehet vevőket konvertálni.

Időmilliomosok elég ritkán vetődnek a weblapra, akik ráérnek perceket arra várni, hogy betöltődjön a nyitólap.

A nyitó oldalon általában pár másodperced van, hogy megragadd a látogatód figyelmét, és ezt kizárólag jól megírt webszöveggel tudod elérni.

Mi a legfontosabb eleme tehát a nyitódnak, vagy az érkező oldaladnak (landing page) az olvasó szempontjából?

Cím, alcím, első bekezdés.

Ha ezeket a mondatokat jól megírod, akkor a webszöveged meggyőzi a látogatódat, hogy érdemes időt szánnia arra, hogy olvasson még rólad és a szolgáltatásaidról.

Első körben annál nagyobb gesztust nem is várhatsz el senkitől, hogy megelőlegezze neked a bizalmat. Használd ki jól a lehetőséget!

0 hozzászólás a Webszöveg, a honlapod építőköve bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: