main top

Két órás előadás az üzleti megjelenésről

2011. április 28. csütörtök 09:26

üzleti kommunikáció

A szövegírás konzultációk során örömmel tapasztalom, hogy az ügyfeleim egyre inkább adnak az üzleti megjelenésükre: csinosak és jól ápoltak. Akár a weblapod szövege és az üzleti leveleid, ma már a megjelenésed is szerves része a kommunikációdnak. Nem véletlen, hogy kedves barátnőmet, Lacfi Ágit egyre többet hívja a média, hiszen üzleti stílus tanácsadóként olyan könnyed módon tud beszélni a hozzánk illő színekről, mint a testalkatunkhoz illő ruhafazonokról. A héten például az MTV-ben az angol hercegi esküvővel kapcsolatban kérdezték.

Ha Te is szeretnél többet tudni a hozzád illő stílus kialakításáról, akkor Ági 2011. május 3.-án (kedd délután) 17 órától előadást tart egy padlóáras rendezvényen a Tahitian Noni Arénában (MOM). Erre a programra azok az üzletemberek és üzletasszonyok is el tudnak menni, akik egy egész napot nem tudnak rászánni ilyen programokra, azonban van arra két órájuk, hogy javítsanak az üzleti megjelenésükön. A rendezvényre a belépő 3.000 Ft (igen, jól olvastad, háromezer forint) és Lacfi Ági blogjában olvashatsz róla részletesen.

Ahogy látod, nincs személyes érkező oldalam, tehát az ajánlásomért nem kapok jutalékot. Azért írok róla neked, mert Ági félelmetesen profi szakember, akivel minden üzletembernek találkoznia kellene.
Szerintem érdemes lecsapnod erre a lehetőségre neked is!

0 hozzászólás a Két órás előadás az üzleti megjelenésről bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: