main top

Rálátás nap vezetőknek

2011. október 25. kedd 13:04

Nyáron voltam egy tréningen, amit Goldmann Dávid szervezett: szuper embereket hívott meg, és az előadókat is gondosan megválogatta. A központi téma az volt, hogy milyen utat kell bejárnia az embernek, ha nem csak vezető akar lenni, hanem elöljáró is.  Ha Te is vállalkozó vagy, és foglalkoztat az a kérdés, hogy miként válhatsz olyan elöljáróvá, akit jó érzés követni, akkor ez a program neked szól.

Nagyszerű csapat jött össze, és Dávid remek érzékkel irányította a szemfelnyitó beszélgetéseket.  Imádom az ilyen rendezvényeket, ahol olyan vállalkozókkal beszélgethetek, akik ugyanúgy hajlandóak tenni a fejlődésükért, mint én. Ha szeretnéd megnézni, hogy milyen tudásanyag állt össze a jövő vezetőinek, akkor ott a helyed a  Rálátás napon 2011.10.27-én a Noni arénában!

0 hozzászólás a Rálátás nap vezetőknek bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: