main top

A blogértesítő hatékonysága

2012. január 20. péntek 23:34

Sokan úgy vélik, hogy az értesítőre, vagy a rendszeres hírlevélre való
feliratkozás nem hozza meg azt a kellő hatékonyságot, amit jogosan elvárnánk tőle, s hogy voltaképpen teljesen fölösleges beépíteni a weboldalukba.

Pedig, ahogyan a mi blogértesítőnk is mutatja, ez egyáltalán nem így van! A blogértesítő a legfrissebb tartalmat egyenesen a téma iránt érdeklődők postafiókjába küldi. Márpedig az emberek a számítógép bekapcsolása és az internet beizzítása után, szinte azonnal az e-mail fiókjukat nézik meg, s majd csak utána kedvenc weboldalaikat.

Ebből egyenesen következik a tény, hogy ha van blogértesítőd, akkor a feliratkozóid (akkor is, ha nem túl népes a közönséged), egyszerre kapják  a friss tartalmadról a hírt e-mail fiókjukba. Ha ezt az iparágadban nem használják túl sokan, akkor máris megelőzted egy lépéssel a konkurenciát, hiszen csak a Te weboldalad után kattint egyéb weboldalakra a felhasználó. Itt jön a következő kérdés: mennyire érdekes és hasznos a weboldalad tartalma.

Amennyiben a bejegyzés elolvasása után úgy gondolod, Te is szívesen megismernéd azokat az üzleti kommunikációval kapcsolatos fortélyokat, amelyeket hétről-hétre átadok szövegírásblogomon, akkor iratkozz fel a blogétersítőmre.
Rengeteg tippet, trükköt osztok meg veled, hogyan boldogulj a hirdetések és a sales szövegek világában. Éppen azért, hogy a tartalom mindig érdekes legyen, a véleményedre is kíváncsi vagyok. Csak így tudok számodra értékes megoldásokkal szolgálni, hatékony és friss tartalmat szolgáltatni, amit remélem, mindig sikeresen használsz majd. Amennyiben maradnak kérdéseid, akkor keress meg bátran, és kérj időpontot személyes konzultációra!

Hajrá, hajrá, blogértesítőre fel!

0 hozzászólás a A blogértesítő hatékonysága bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: