main top

Hogyan nyerheted meg a 60.000 Ft értékű fődíjat?

2012. április 17. kedd 13:10

Ahogy arról már a múlt héten írtam neked, szerdán kiállítunk a VI. KÉN-en (KapcsolatÉpítő Nap), és óránként fogunk olyan könyveket sorsolni, amelyekkel javíthatod üzleti kommunikációdat. De mi lesz a fődíj?

Egy 60.000 forint értékű kulcsszókutatás, amivel már rengeteg ügyfelünknek sikerült az egekbe emelnie a keresőből érkező forgalmát.

Kinek hasznos a kulcsszókutatás?

Rengeteg pénzt beleöltél honlapod elkészítésébe, ugyanakkor a rokonok kívül
alig érkezik látogató? Szeretnéd, hogy a Te oldaladat találják meg elsőként potenciális ügyfeleid, amikor a problémájukra keresnek megoldást?

Biztosan hallottál már a keresőoptimalizálásról, vagy röviden a SEO-ról.
Ha azt szeretnéd, hogy a keresőkben rábukkanjanak linkedre a látogatók, el kell érned, hogy előkelő helyen szerepelj olyan keresőszavakra vagy kifejezésekre, melyekre célpiacod keres nap mint nap.

Vajon milyen kifejezésekre keres rá célpiacod?

Ha forgalmat szeretnél a keresőkből, elsőként erre a kérdésre kell megtalálnod a választ. Hiszen ahhoz, hogy több látogatót szerezz a keresőkből, nagyon fontos tudni, hogy mely kulcsszavakra érdemes és lehet előrébb hozni az oldalad.

A kulcsszóelemzés 3 alappillére

  • Melyek azok a releváns kifejezések, melyekre leggyakrabban keresnek az ügyfeleid?
  • Mekkora a verseny az adott kulcsszónál, és mennyire erősek a konkurens weboldalak?
  • Mennyi látogató érkezik majd honlapodra, milyen lesz várhatóan a konverzió? (Lehet ugyanis, hogy elöl vagy a keresőkben, de nem kattintanak a linkedre, mert nem arra a témára gondoltak.)

Ha szeretnéd, hogy ingyen tóduljanak céged weboldalára a potenciális vásárlók a keresők természetes találati listájáról, tisztában kell lenned azzal, hogy mi jár a fejükben, amikor megoldást keresnek gondjukra.

Pontosan tudnod kell, hogy mire és hogyan keresnek rá, valamint tisztában kell lenned azzal is, hogy mely cégekre bukkannak rá, milyen oldalakat olvasnak a tiéd helyett. Ha mindezek tudatában vagy, simán felveheted a versenyt az élvonalban lévő weboldalakkal, ingyen forgalmat szerezve vállalkozásod számára.

A keresőoptimálizált weboldal elengedhetetlen azon cégek számára, akik az internet segítségével szeretnék növelni bevételüket.

Nehéz azonban kideríteni, hogy melyek a témába vágó, legtöbbet használt kulcsszavak.
Ma már vannak a keresőoptimalizálásra szakemberek, akik pontosan tudják, mit és hogyan kell csinálni, hogy valóban azokat a kifejezéseket találják meg, melyek a legtöbb hasznot hozzák majd a céged számra. Nem érdemes rengeteg időt és energiát abba fektetned, hogy megtanuld ezt a speciális mesterséget, és magad elemezd a saját piacod.

Bízd szakemberre a kulcsszókutatást, és menj biztosra!

Nyerd meg a szövegírásblog kulcsszóelemzés szolgáltatását szerdán, és körözd le versenytársaidat a keresőkben is!

A komplex kulcsszókutatás ára 60 ezer Ft, de holnap egy névjegykártyádért cserébe akár meg is nyerheted a Lurdy-házban, ha meglátogatod a standunkat.

Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak keress fel minket a VHK rendezvényén, és játssz! Óránként nyerhetsz egy szuper üzleti könyvet (http://www.szovegirasblog.hu/2012/04/12/milyen-konyvvel-kedveskedhetek-neked/), és a nap végén megcsípheted az értékes főnyereményt!

Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban, akkor kérlek, azt a blogban tedd fel

Egy hozzászólás a Hogyan nyerheted meg a 60.000 Ft értékű fődíjat? bejegyzéshez

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: