main top

Reklámszöveg, amire harapnak a vevők

2012. május 6. vasárnap 11:01

Gondolkodtál már azon, hogy mi lenne az a reklámszöveg, amire úgy harapnának a vevőid, mint a halak a finom csalira? A válasz egyértelműen benne van a kérdésben: a csali a lényeg! Legyen egy olyan csalid, amire ráharapnak.

Mi lehet a csali?

Természetesen a szolgáltatásod, a termékedhez fűződő olyan ajándék, amit ingyen adsz! Hidd el, ha valamit ingyen adsz, az nagy húzóerő lehet leendő vásárlóidnak. Meglehet, első körben csak arra gondol, „kipróbálom, semmit nem veszíthetek”, aztán arra ébred, hogy elégedett termékeddel, szolgáltatásoddal, és máris egy megrendelővel gyarapodtál.

Ahhoz azonban, hogy ez működőképes legyen, több dolog kell: a korrekt, minőségi termék és szolgáltatás. Így lehetetlen, hogy rosszul járj! Egy falatot kínálsz ingyen, és a többiért már szinte „dalolva” fizetnek megrendelőid. Ha még ehhez egy lehengerlő értékesítési szöveget is csatolsz, akkor a siker 99%-ban garantált. Bár sokan azt mondják, a siker vagy 100%-ban garantálható, vagy sehogy, a gyakorlat mégis azt mutatja, hogy 1%-ot minden esetben meg kell hagyni annak az emberi bizonytalanságnak, ami labilis makrogazdasági helyzetünk miatt szükséges.

Magyarán, az emberek ma mindent kétszer meggondolnak, mielőtt kinyitják a pénztárcájukat. Ezt tiszteletben kell tartani, de (és itt egy hatalmas, de jön) a reklámszöveg, az értékesítési szöveg legyen kihegyezve erre, hogy tudod, megérted, tisztában vagy ezzel, ám a terméked, a szolgáltatásod épp a vevőnek, az ügyfélnek való. Senki másnak, csak neki. Ezt be is bizonyítod úgy, hogy adsz belőle ingyen, és ő, a vevő látni fogja, mennyire szüksége van erre, mennyire életképtelen nélküle.

kár rövid reklámszövegről, akár terjedelmesebb értékesítési szövegről legyen is szó, egyvalamit el kell kerülni: a top-shop jellegű túláradozást, mert az egy komoly értékesítési, üzleti weboldalnál már nem más, mint a ló túlsó oldala.

A jól használt reklám- és értékesítési szöveg egy kellően érdekes és pozícionált csalival rendkívül népszerű és sikeres lesz.

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsők között értesülj a pszichológiai trükkökről. Ezeket az elképesztő fortélyokat megismerve és beépítve az értékesítési folyamatodba és üzleti stratégiádba, rengeteg pluszbevételre tehetsz szert!

Egy hozzászólás a Reklámszöveg, amire harapnak a vevők bejegyzéshez

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: