main top

Tanácsadás – tanács elfogadás

2012. május 13. vasárnap 04:57

Sok mindenki ódzkodik a tanácsadástól. Munkám során gyakran tapasztalom az ellenérzést ezzel szemben. Pedig egy indulóban lévő vállalkozásnak, amely az interneten szeretne megjelenni, sokkal nagyobb szüksége van tanácsadásra, mint gondolnánk. A internetes céges megjelenés, a termékek vagy szolgáltatások értékesítése és azoknak minősége szinte másodlagos, ha nincs egy felépített és profi módon kivitelezett marketingstratégia, ha nincs hozzá megfelelő értékesítési szöveg.
A 21. században a modern technológiára és az internet hipergyorsaságára épített kommunikáció és reklámozási lehetőség árjában már nem mondhatjuk, hogy a „jó bornak nem kell cégér”. Sőt! Most kell csak igazán!

Annyira óriási a verseny, hogy lehetetlen a minőségi szolgáltatásra hagyatkozni, lehetetlen arra várni, hogy majd azok visszatérnek, akik kipróbálták a terméket, a szolgáltatást – és elégedettek. Addig viszont az idő telik, és bármilyen meglepő, de sokkal több terméket vagy szolgáltatást tudnak értékesíteni azok, akik silányabb termékkel, ám annál jobb marketingstratégiával, fantasztikus értékesítési szöveggel rendelkeznek, ami vonzza a látogatókat, akikből később megrendelő vagy vásárló lesz.

Egy teljesen új termék vagy szolgáltatás bevezetésénél, de még az értékesítési szövegnél is sokkal fontosabb meghatározni, kinek szól a termék, kik lehetnek a lehetséges vásárlók, mi lehet vonzó a kínált termékben? Mit kommunikálunk a termékről, mit írjunk a szövegbe?

Ezeknek a pontos és tudatos meghatározása nyomán már el lehet indulni egy olyan cél felé, ami vevőt hozhat. Ez azonban hosszú út. Mi, akik elmondhatjuk, hogy az internetes megjelenés, az internetes marketing és értékesítési szövegírás csínját-bínját ismerjük, minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy nem elég csak „fenn lenni az interneten”. Ahhoz, hogy egy üzleti, egy értékesítési weboldal látogatót, majd vásárlót, később bevételt hozzon, szakember tanácsát kell kérni.

Csodák az interneten sem léteznek, mindenért meg kell dolgozni, foglalkozni vele, áldozni kell rá, nem utolsósorban szakemberek segítségét kérni, és akkor napról napra látni fogod, ahogy vállalkozásod elkezd növekedni, weboldaladat egyre többen látogatják olyanok, akikből vásárlók, megrendelők lesznek.

Talán a cikk kapcsán benned is megfogalmazódott most néhány kérdés, amit személyesen szeretnél feltenni egy szakértőnek. Ebben az esetben rendeld meg a személyes tanácsadást itt: http://www.szovegirasblog.hu/szolgaltatasok/szemelyes-konzultacio/

0 hozzászólás a Tanácsadás – tanács elfogadás bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: