main top

Csak 4 napig 15eFt értékű ajándék a linkmarketing mellé

2012. június 1. péntek 12:28

A héten örömmel hívott egyik kedves ügyfelem, Ági, hogy a pár hónapja megkezdett közös munka hatására az oldala jelentősen előrébb került a Google-ban. Mivel ez a szép eredmény többek között a linképítési munkának is köszönhető, ezért szeretném, ha nyáron már Te is ilyen vidám lennél, és leköröznéd a konkurenseidet.

Összeállítottam neked egy júniusi ajándékcsomagot, amitől el fogsz ájulni!
Ha valaha gondolkodtál azon, hogy a bejövő linkjeid számát meg kellene növelni, hogy több katalógusoldalról is kapj látogatókat, valamint emelkedjen a weblapod értéke a Google szemében, akkor erre az ajánlatra most csapj le, mert csak 4 napig tudom tartani.

2012. június 6-ig

50 db bejövő link 15 eFt

+ ajándék 15 eFt értékben

 

Zsebeld be a linkmarketing mellé a fergeteges ajándékokat a következő 4 napban!

Mi ez a három ámulatos ajándék a 15 eFt értékű megrendelésed mellé?
1. Belépő az Öngondoskodás Expóra 5 ezer Ft értékben
2. 10 oldal lektorálása 10 ezer Ft értékben
3. A mágikus névjegy varázsa tanulmány

A személyes tanácsadásokon minden alkalommal szóba kerül, hogy a linképítést elhanyagolják a vállalkozók, mert utálatos dolog. Ma már minden lap.hu oldalra kizárólag egyedi szövegezésű ajánlással lehet linket küldeni, különben nem teszik közzé a hirdetésedet. A legtöbb cégvezető azért hanyagolja el a linkmarketinget, mert ez egy igen időigényes feladat annak, aki nehezen ír marketingszöveget. Kivétel nélkül mindig megdöbbennek az ügyfeleim, hogy ezt a „nemszeretem” munkát fillérekért elvégezzük helyettük, hiszen mi egy bejövő linket 300 forintért írunk meg. Mi több, ezért a piti pénzért még ki is helyeztetjük a katalógusoldalakra.

Van egy rossz hír is: ezzel a módszerrel szépen, lassan lehet csak haladni. Havi 50 db linknél többet nem építünk egyetlen projektbe sem, mert a robbanásszerűen elszaporodó linkeket ferde szemmel nézi a kereső, és hátrasorolja az ilyen „trükkös” taktikát folytató oldalakat.

A jó hír viszont az, hogy ha minden hónapban kihelyezel 50 db linket a weben, ami az oldaladra tereli a látogatókat, akkor elkezdenek jönni szépen az eredmények. Folyamatosan nő az oldalad látogatottsága, és előrébb kerülsz a Google-ban is.

Tudom, hogy a linkmarketing neked is hasznos lesz,
de most beszéljünk kicsit az ajándékaimról,
amit csupán 4 napig tudsz megkaparintani

A három dögös ajándékom (a 15 eFt értékű megrendelésed mellé):
1. Belépő az Öngondoskodás Expóra 5 ezer Ft értékben
2. 10 oldal lektorálása 10 ezer Ft értékben
3. A mágikus névjegy varázsa tanulmány

Igen-igen, jól látod: több, mint 15 ezer forint értékű az ajándék, amit felajánlok neked. A párom mondta is, hogy teljesen megőrültem, ebbe tönkre fogok menni. De szerintem hálás leszel, ha ezeket az ajándékokat neked adom, és jót tesz a veled kialakult remek kapcsolatunknak ez a fejedelmi kényeztetés.

Ám nem őrültem meg teljesen, számolni én is tudok:
az ajánlatomat csak az első 50 megrendelőnek tudom fenntartani!

Nézzük az ajándékokat részletesen:

2012. június 8-án a Lurdy Házban kerül megrendezésre az Öngondoskodás Expo, amire szeretném meghívni a legjobb ügyfeleimet. Azokat az olvasóimat fogom megvendégelni, akik számára fontos az önfejlesztés, odafigyelnek az egészségükre, ugyanakkor sikeres vállalkozóként kézben tartják a pénzügyeiket is.

Az már csak hab a tortán, hogy az Expo jegy mellé a több tízezer forint értékű szuper ajándékokat is megkapod a szervezőktől, ha regisztrálsz a rendezvényre.
Az ötezer forintos belépő számodra díjmentes, mivel nagy becsben tartott ügyfelem vagy, és most rendelsz linképítést minimum 15 eFt értékben.
Fontos: csak akkor tudlak megvendégelni, ha 2012. június 6-ig rendelsz linképítést!

A weblapod szövegét lektoraink átnézik, és kijavítják a nyelvtani és stilisztikai hibákat. Az ajándék lektorálás szolgáltatást 10 darab A4 oldal terjedelemig ajánlom fel neked, mint linképítés megrendelőnek. Ha ennél több aloldala van a weblapodnak, akkor Te jelölöd meg azt a leglátogatottabb 10 oldalt, ahonnan szeretnéd végérvényesen kitörölni a presztízsromboló elütéseket és égő nyelvtani hibákat. Ha a weblapodat már lektoráltuk, akkor szórólapot, PR cikket, hírlevelet, ajánlatot javítunk neked helyette ugyanebben a tízoldalas terjedelemben.

A mágikus névjegy varázsa tanulmányom egy olyan hiánypótló kisokos, amely segít neked több ügyfelet szerezni. Ezeket a kommunikációs fortélyokat megismerve a névjegykártyádat tudatosan használod majd, és a partnereid egymásnak fogják osztogatni ezt a filléres reklámeszközt.

Ne halogasd a döntést, ilyen őrült ajánlatot nem találsz máshol, ezt garantálom neked!

Rendeld meg most az 50 db bejövő linket, amelyek elkezdik szállítani a látogatókat az oldaladra. Ennél nagyvonalúbb ajánlatot nem kapsz egyhamar, úgyhogy ne késlekedj!

Rendelj minimum 15eFt értékben linkmarketinget, és csapj le az eget rengető ajándékokra most!

0 hozzászólás a Csak 4 napig 15eFt értékű ajándék a linkmarketing mellé bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: