main top

Gyerekek iskolapadban, vállalkozók konferencián

2012. szeptember 5. szerda 10:14

Sok helyen olvashatod: vége az uborkaszezonnak.
Valóban így van, hiszen beköszöntött az ősz, vége a kánikulának, a csemeték az iskolában szorgoskodnak, neked pedig több időd és kedved marad a vállalkozásod fejlesztésével foglalkozni.

Ha olvasod a blogot, akkor tudod, hogy mennyire fontos, hogy rendszeresen kommunikálj vevőiddel, és arról is tudsz, hogy mekkora kincs az adatbázisod.

Ha szeretnéd kiaknázni az e-mail marketing adta lehetőségeket, s így több bevételhez jutni, akkor írd be a naptáradba: 2012. szeptember 13-án (csütörtökön): E-mail marketing konferencia.

A konferencia idei mottója: E-mail marketing vs. Facebook forradalom.

A konferencia 10 órakor kezdődik, s a várható befejezése 16:30-kor lesz. Ez idő alatt sok hasznos előadáson vehetsz részt, ahol rengeteg információt és fortélyt ismerhetsz meg arról, hogyan aknázhatod ki maximálisan adatbázisodat és Facebook oldaladat.

Ha egy kicsit is jártas vagy a hazai online- és közösségi marketinges körökben, a legtöbb előadó nevét biztosan ismered már. Olyan nívós szakértők előadását hallgathatod meg például, mint Berényi Konrád, Damjanovich Nebojsa, Dobó Mátyás, Dely Gábor (Vatera.hu), Forgács Mariann (BeSocial), Koncz Gábor és még sorolhatnám.

Helyszín és időpont

Danubius Hotel Gellért, 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.
2012. 09. 13. 10 órától

35% kedvezmény a Szövegírásblog olvasóinak

Ismét nagy szerencse, hogy a Szövegírásblog olvasója vagy, hiszen a szervezőknél kiharcoltunk neked egy 10e Ft értékű kedvezményt, azaz 35 ezer forint helyett 25 ezer forintért részt vehetsz ezen az E-mail marketing konferencián.
Ehhez nem kell más tenned, mint a jelentkezési lapon megadnod a következő kuponkódot:
SZÖVEGÍRÁSBLOG-2012

Ha szeretnél bővebb információhoz jutni vagy regisztrálni, látogass el az E-mail marketing konferencia honlapjára.

Te milyen gyakran mész konferenciára, tréningre, szemináriumra?
Oszd meg velünk hozzászólásban.

0 hozzászólás a Gyerekek iskolapadban, vállalkozók konferencián bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: