main top

Fellebben a fátyol legsikeresebb ügyfeleim titkáról

2012. október 18. csütörtök 14:37

Egyre több ügyfelünktől kapjuk azt az örömteli visszajelzést, hogy a néhány hónapja megkezdett közös munkának köszönhetően weboldala lényegesen előrébb került a Google-ban a fontosabb kulcsszavaira. Ez részben annak köszönhető, hogy a megkezdett munka elején alaposan feltérképeztük weblapjukat, így pontosan tudtuk, milyen változtatások és lépések szükségesek ahhoz, hogy minél előbb jelentős fejlődést idézzünk elő a weboldal látogatottságában.

Szeretném, ha ősszel neked is lehetőséged lenne egy alapos weblap auditra, hogy néhány hónap múlva Te is azon elégedett ügyfeleink között lehess, akik örömmel újságolják el a változásokat, amiket előidéztünk weboldaluk fejlődésében.

Azonban nyilvánvalóan nem elegendő egy alapos Webszöveg Átvilágítás a sikerhez, utána komoly munkára van szükség.

Hogy megkönnyítsem a dolgodat, kiagyaltam neked egy Őszi weblap felpezsdítő csomagot, ami garantáltan hatalmas lökést ad majd vállalkozásodnak.

Egy hatalmas durranással készültem, egy olyan ellenállhatatlan csomaggal, mellyel felpezsdítheted weboldalad látogatottságát, és megemelheted vásárlóid számát az elkövetkező hónapokban.

Mivel tudom, hogy ilyenkor ősszel megnőnek a vállalkozók kiadásai is,
egy padlóáron kínált, ajándékokkal tömött csomagot állítottam össze neked.

Korlátozott számú Őszi weblap felpezsdítő csomag, melynek tartalma:
50 db bejövő link: 15 ezer Ft
10 oldal lektorálása: 10 ezer Ft
Webszöveg Átvilágítás: 10 ezer Ft

A csomag értéke 35 ezer Ft, azonban ha szélsebesen lecsapsz az elérhető csomagok egyikére, csupán 15 ezer forintért jutsz hozzá a 3 remek szolgáltatáshoz.
Ez az összeg a Te céged költségvetésében is minden bizonnyal elhanyagolható, hiszen ennél többet tankolsz hetente.

Korlátozott csomag? Ez valami marketingfogás?

Nem marketingfogás, elmondom, miért csak így tudom felajánlani az Őszi weblap felpezsdítő csomagot.
Tudom, hogy rengeteg vállalkozónak jelent hatalmas segítséget ez a kedvezményes ajánlat. Azonban az elérhető csomagok korlátozását mindenképpen be kellett bevezetnünk, hiszen belátható, hogy az én napom is 24 órából áll, azt pedig nem szeretem, ha hónapokig kell várnod arra, hogy legyen szabad időpont a Webszöveg Átvilágításra, ami fontos részét képezi a weblapod felpezsdítésének.

Így már Te is biztosan megérted, hogy csupán az első 50 megrendelőnek tudom felajánlani a fantasztikus Őszi weblap felpezsdítő csomagunkat.

Ha Te is régóta szemezel a szolgáltatásainkkal, biztosan tisztában vagy vele, hogy az egyes szolgáltatások miért jelentenek hatalmas segítséget a weboldallal rendelkező vállalkozóknak.

Lássuk mégis röviden, miért hatalmas támogatás weblapodnak a 3 szolgáltatás, melyek most egy havi linképítés áráért, nettó 15 ezer forintért megkaparinthatsz, ha gyorsan lecsapsz rá.

Linképítés 15 ezer Ft értékben
Egy olcsó és hatékony módszer arra, hogy jóval többen kattintsanak a honlapodra!

A személyes tanácsadásaimon minden alkalommal szóba kerül, hogy a linképítést túlságosan elhanyagolják a weboldal tulajdonosok, mert unalmas dolog, annak ellenére, hogy mindenki tisztában van vele, milyen hatalmas jelentőséggel bírnak a bejövő linkek. Ma már minden jelentősebb linkgyűjtő és katalógus oldalon kizárólag egyedi szövegezésű linkajánlással lehet megjelenni, amit a legtöbb helyen szoftverekkel ellenőriznek is.
A cégvezetők nagy része azért hanyagolja el a linkmarketinget, mert a linkszövegek elkészítése egy igen időigényes feladat annak, aki nehezen ír marketingszöveget. Kivétel nélkül mindig megdöbbennek az ügyfeleim, hogy ezt a „nemszeretem” munkát fillérekért elvégezzük helyettük, hiszen mi egy bejövő linket 300 forintért írunk meg. Mi több, ezért a piti pénzért még ki is helyeztetjük a katalógusoldalakra.

Van azonban egy rossz hírem is: ezzel a módszerrel csak szépen, lassan lehet haladni. Havonta 50 db linknél többet nem építünk egyetlen projektünkben sem, hiszen a robbanásszerűen elszaporodó linkeket ferde szemmel nézi a Google, és hátrasorolhatja az ilyen „trükkös” taktikákhoz folyamodó weboldalakat.
A jó hír viszont az, hogy ha minden hónapban kihelyezel 50 db linket a weben, ami az oldaladra tereli a látogatókat, akkor elkezdenek jönni szépen az eredmények. Folyamatosan nő az oldalad látogatottsága, és előrébb kerülsz a keresőkben is.

10 db A/4-es oldal lektorálása
Szeretnél Te is végérvényesen megszabadulni az ajánlataidban, kampányaidban, hírleveleidben található helyesírási és stilisztikai hibáktól?

A weboldalad, hírleveleid, szórólapjaid és az üzleti kommunikációd célja, hogy bizalmat építsen, hiszen csak azok vásárolnak tőled, akik megbíznak benned. Ma már egyre többen használják ki, hogy a bizalomépítés lassú folyamata jelentősen lerövidíthető rendszeres kommunikációval, hiszen egy profi hírlevélküldő szoftverrel fillérekért tudsz kapcsolatot építeni a jövőbeni vásárlóiddal.

De a bizalom törékeny kincs. Biztos vagyok benne, veled is előfordult már, hogy azért nem léptél kapcsolatba egy vállalkozóval, mert a weboldalán található helyesírási és nyelvtani hibák miatt megingott a bizalmad. Sajnos, potenciális vásárlóid ugyanúgy elbizonytalanodnak, ha reklámjaidban és üzleti ajánlataidban hibákat találnak…

Webszöveg Átvilágítás 10 ezer Ft
Több vevőt tudnál kiszolgálni, mint amennyien jelenleg megkeresnek?
Aknázd ki jobban a weboldaladban rejlő lehetőségeket!

Ha szeretnéd, hogy weboldaladról több vásárló érkezzen hozzád, el kell érned, hogy a Google szeresse honlapodat, így a Google keresési listájából elkezdenek özönleni feléd az érdeklődők és a potenciális vásárlók. Őket egy jó értékesítési stratégiával pillanatok alatt meg tudod fogni, ezért érdemes rájuk figyelni.

Több látogató a weboldalon nagyobb bevételt eredményez.

A Webszöveg Átvilágítás után biztosan tudni fogod:

 • mely kulcsszavakra érdemes előrébb kerülnöd a Google találati listájában
 • hány oldaladon és milyen sűrűséggel szerepel a kulcsszavad
 • hányadik oldalon szerepelsz jelenleg kulcsszavaiddal a Google-ban
 • milyen PageRank értékű a weboldalad, és miért lényeges mindez
 • milyen szavakra lenne érdemes Adwords hirdetési kampányt indítanod,
 • melyek azok a területek, amiket javítva lényegesen megnövelheted látogatottságodat
 • hogyan tereld látogatóidat weboldaldon a vásárlás felé

Csapj le gyorsan az 50 db eget rengető Őszi weblap felpezsdítő csomag egyikére, és örülj a vevőszerző weboldalad által hozott új ügyfeleknek!

2 hozzászólás a Fellebben a fátyol legsikeresebb ügyfeleim titkáról bejegyzéshez

 • Feri szerint,
  2012. október 18. csütörtök 15:25 időpontban:

  Szerény véleményem szerint a vevőszerzés picit más.

 • Szabolcs szerint,
  2012. október 18. csütörtök 17:17 időpontban:

  az én szerény véleményem szerint is ez összetettebb…mármint a vevőszerzés viszont az ajánlat az fantasztikus..korrekt

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: