main top

Nyílt titok, amit minden sikeres vállalkozó ismer

2012. november 28. szerda 10:33

A jó pap holtig tanul, mondták apáink és anyáink.
A sikeres vállalkozó holtig tanul, mondjuk mi.

Egy eredményes vállalkozás vezetéséhez elengedhetetlen folyamatosan képezned magad. A piac állandóan változik, s ha nem alkalmazkodsz megfelelően és gyorsan, hamar becsukhatod a boltot.

Kíváncsi vagy, hogyan képzik magukat a legsikeresebb vállalkozók?

Mi a titkuk a befutott cégek vezetőinek, amivel folyamatosan a legjobbak között tudnak maradni?

A sikeres vállalkozók 7 legjobb módszere a tanulásra

Könyvek minden mennyiségben

Míg korábban csupán papír alapú könyvekből ismerhetted meg a vállalkozás fortélyait, ma már lényegesen több módja van az ilyen típusú művelődésnek.
A fantasztikus üzleti könyveket megvásárolhatod könyvesboltokban, vagy akár az interneten is. Nagy szeretettel ajánlom a Bagolyvár összes kötetét, bár biztos vagyok benne, hogy jól ismered már könyveik többségét, hiszen egy vállalkozó számára kötelező irodalom az összes ott található könyv.

Kényelmes tanulás: videó

Ma már a különböző videómegosztókon óriási mennyiségű hasznos videó érhető el, így akár a foteledben ülve hallgathatod, mit mond például Bryan Tracy a gyümölcsöző vállalkozásról.

Ingyenes és praktikus: a blog

Minden bizonnyal Te is sok blogot követsz azért, hogy tanulj az ott leírtakból. Valószínűleg a Szövegírásblog értesítőjére is azért iratkoztál fel, mert tudod, mindig igyekszünk számodra hasznos dolgokról írni. A blogok segítségével ingyen juthatsz rengeteg fontos tudnivalóhoz, ráadául villámgyorsan értesülhetsz a vállalkozásodat segítő legújabb tippekről is.

Gyors és hasznos infotermékek

Infoterméknek nevezzük a számítógépeden olvasható tanulmányokat, videó- vagy hanganyagokat. Az infotermékek nagy előnye, hogy megvásárlás után azonnal elkezdheted a tanulást, sőt még környezetbarát is, hiszen nem szükséges hozzá papír.

Konferenciák, szemináriumok

Ha tudatosan képzed magad, biztosan Te is rendszeresen jársz konferenciákra, szemináriumokra, ahol a legjobb szakemberektől élőben lesheted el a praktikus fogásokat és megtanulhatod azokat a trükköket, amikkel sikeresebbé teheted vállalkozásodat. Ennek további előnye, hogy felteheted az előadónak a kérdéseidet személyesen is.

Vállalkozói klubok

A vállalkozói klubok nagy előnye, hogy személyes kontaktus alakul ki a vállalkozók között, ott nemcsak szakmai oktatás folyik, hanem kötelékek, együttműködések jöhetnek létre, mely remek lehetőséget kínál minden vállalkozónak. Többek között a VHK is egy remek hely, ahol hasonló gondolkodású emberekkel vitathatod meg a kérdéseidet.

+1 Komplex vállalkozásfejlesztő csomagok

Már hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek a vállalkozók körében a komplex csomagok, amikben sokféle oktatóanyagot kínálnak rendkívüli kedvezménnyel. Az ilyen csomagok nagy előnye a hatalmas engedmény mellett az, hogy olyan anyagokkal is megismerkedsz, amiket másképpen nem tartottál volna fontosnak.
A legütősebb ilyen csomag Magyarországon szerintem a Marketingmedve. Valószínűleg Te is megvásároltad az első két Marketingmedve csomagot. Ha nem tetted, akkor a harmadikról semmiképpen ne maradj le!

Te hogyan képzed magad?
Mi a kedvenc oktatóanyagod, ami a legtöbbet segített vállakozásod sikerében?

Lájkolj minket a Facebookon is!

0 hozzászólás a Nyílt titok, amit minden sikeres vállalkozó ismer bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: