main top

Online kommunikáció kérdései

2012. december 7. péntek 12:30

Neked milyen kérdéseid vannak az online kommunikációról?

Az ma már egyre többen tudják, hogy az üzleti kommunikáció 3 alappillére a marketing, az értékesítés és a pszichológia. De mi a helyzet az online kommunikációval?

Vedd az üzleti kommunikációt, és fűszerezd meg egy csipet keresőoptimalizálással (SEO, Search Engine Optimalization), és máris kész a remek alapanyag a hatékony online kommunikációdhoz.

A héten készítem a következő előadásomat az online kommunikációs trükkökről, ezért a segítségedet szeretném kérni. Ha van olyan terület az online kommunikáció kapcsán, ami homályos számodra, akkor kérlek, jelezd ezt nekem itt a blogban. Szeretném, ha neked is hasznos lenne az előadásom, ezért mindenképpen kitérnék benne azokra a kérdésekre, amelyek téged érdekelnek.

Köszönöm

6 hozzászólás a Online kommunikáció kérdései bejegyzéshez

 • Dévényi Dömötör szerint,
  2012. december 7. péntek 13:30 időpontban:

  Örök problémám, hogy a partnereinknek küldött rendszeres Hírlevél és a Weblap milyen kommunikációs kapcsolatba legyen ? Melyek azok az információk, amelyek csak a Hírlevélben szerepeljenek, milyen hírdetések jelenjenek meg az egyikben és mik a másikban?
  Válaszodat várva
  D.D.

 • Földiné Csúcs Mária szerint,
  2012. december 7. péntek 16:13 időpontban:

  0. ról indulva feliratkozok gyűjtése honnan, hogyan?

 • Feketéné Nagy Magdolna szerint,
  2012. december 7. péntek 16:36 időpontban:

  Nyelviskola lévén, sokféle ember fordul meg nálunk. Idős és fiatal korosztályból egyaránt. Hogyan gyűjtsek feliratkozókat az egyik, hogyan a másik korosztályból? Eltérőek az internetezési szokások…

  Köszönöm!
  Magdolna

 • Feketéné Nagy Magdolna szerint,
  2012. december 7. péntek 16:38 időpontban:

  S ráadásul tananyagokat is készítünk, kiadunk, többek között nyelvoktató programokat, könyveket, Mp3-mal… Ezekről a lehetőségekről is tájékoztatnunk kell az embereket a nyelvoktatás mellett…

 • Langmár Zsuzsa szerint,
  2012. december 10. hétfő 21:25 időpontban:

  Köszönöm a remek kérdéseket!

  Dömötör, ha blogon keresztül kommunikálsz, akkor az nagyszerű áthidaló megoldás lehet. Ebben az esetben csak azt írd meg hírlevélben, amit a konkurenseid háta mögött szeretnél intézni. A blog előnye, hogy az olvasóidon kívül a Google robotok is értékelni fogják a cikkeidet, főleg, ha SEO szempontok szerint írod meg azokat (title, keywords, description stb)

  Mária, a listaépítéshez a nulladik pont a kulcsszókutatás és egy jó csali megálmodása. Ehhez a célpiacodat kell kifaggatni. Mi a legnagyobb problémájuk? Milyen információra vadásznak a neten, ami megkönnyíti a döntésüket?
  Kulcsszókutatásról bővebb info itt:
  http://www.szovegirasblog.hu/szolgaltatasok/kulcsszoelemzes/

  Magdolna, külön célpiacnak külön csalit érdemes kínálni. Javaslom, hogy egy adwords kampánnyal teszteljétek, hogy mire reagálnak jól.

 • Online kommunikáció kérdései | szövegírás blog.hu | Üzleti Kommunikáció szerint,
  2012. december 14. péntek 11:38 időpontban:

  […] (SEO, Search Engine Optimalization), és máris kész a remek alapanyag a …Online kommunikáció kérdései | szövegírás blog.hu Tesztett a bejegyzés? Ossza meg másokkal is!Link a bejegyzéshez! Category: Üzleti […]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: