main top

Harminc tréningből kettő szövegírási titkokról szól

2012. december 11. kedd 15:47

Ahogy az elmúlt években már megszokhattad, idén is fergeteges újdonsággal rukkolt elő a MarketingMedve. Nem csoda, hogy bárhol beszélgetek vállalkozókkal, már mindenki rendelt a csomagból.

Több szuper meglepetésen túl idén arra vállalkozott, hogy megszervezi az országban valaha tartott legnagyobb, gigászi méretű tréning sorozatot.

Egyetlen ilyen tréning, olyan előadókkal, mint Wolf Gábor, Surányi Ferenc, Pálinkás Róbert, Jagodics Rita, Tonk Emil, Weiser István, Kasza Tamás, Szombati Orsolya, Zajdó Csaba vagy dr. Tóth András többe kerül, mint a teljes csomag ára.

Ráadásul én is tartok előadást 2013. január 16-án és január 30-án is.

Ha most megveszed a Medve csomagot, akkor 30 TRÉNINGET kapsz a csomagban!

Jól olvastad.
30.
HARMINC.

30 tréning 8700 Ft + áfa áron. Ha csak egyetlen olyan előadót találsz, akinek már olvastad a cikkeit, részt vettél a képzésén, akkor gyere arra, és már vissza is jött a Medve csomagod ára. Ha MIND tetszik, gyere mindegyikre. 10 teljes napra, mind a 30 tréningre. Bármilyen iparágban vagy, bármilyen tevékenységet folytatsz, a tréningek közül fogsz olyat találni, ami pont Neked való (a tréningek listáját megtalálod ezen az oldalon).

Ja, és még valami. Az előadók minden nap végén ott maradnak egy szakértői panelre, ami azt jelenti, hogy leülnek Veled szemben a színpadon, és várják -élőben – a legnehezebb kérdéseidet. Azért lesznek ott, hogy Rád figyeljenek, megoldják a problémáidat, vitatkozzanak rajta.

Én is ott leszek, és várom a kérdéseidet!

Ha fontos neked az önképzés, és Te is ellátogatsz időnként egy-egy szuper tréningre, szemináriumra, konferenciára vagy képzésre, akkor az idei Medve csomag 2012. legjobb befektetése lesz!

Én már alig várom, hogy találkozzunk az előadásokon, hiszen olyan jó az ajánlat, hogy én is ott leszek a legtöbb rendezvényen.
Ki nem hagynám, ha ilyen szuper előadókat hallgathatok meg, akiktől már eddig is rengeteget tanulhattam!

Ha szeretsz halogatni, akkor most NE tedd, mert csak csütörtökig tudod megvenni a Medve csomagot!

2 hozzászólás a Harminc tréningből kettő szövegírási titkokról szól bejegyzéshez

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: