main top

Újévi ajándék a Szövegírásblog olvasóinak: kulcsszókutatás ingyen

2013. január 10. csütörtök 07:26

Szeretnéd, hogy a weboldaladat találják meg elsőként a potenciális ügyfeleid, amikor arra a problémájukra keresnek, amire Te nyújtod a legjobb megoldást?

Ha rendszeresen olvasod blogunkat, biztosan hallottál már a keresőoptimalizálásról, vagy röviden: a SEO-ról. Ha azt szeretnéd, hogy a keresőkben rábukkanjanak linkedre a látogatók, el kell érned, hogy előkelő helyen szerepelj olyan keresőszavakra vagy kifejezésekre, melyekre célpiacod keres nap mint nap.

Már a magyar piacon is elképesztő verseny folyik a jó kereső helyezésekért, így nem elég, ha a weboldalad keresőbarát, a tartalmadnak is annak kell lennie.

Ha nemcsak megjelenni szeretnél az interneten, hanem vásárlókat is akarsz, akkor érdemes keresőoptimalizálni a weboldaladat.

Ennek első és elhanyagolhatatlan lépéseként ki kell derítened, hogy melyek azok a kincset érő kulcsszavak, melyekkel megtöbbszörözheted bevételedet.

Mennyibe kerül, hogy a megfelelő kulcsszó birtokodban legyen?

Magyar piacon átlagosan 50-100 ezer Ft közötti összegért már igazán profi kulcsszóelemzést végeznek, melynek végeredményeként pontosan tisztában leszel, mely kifejezésekre érdemes optimalizálnod weboldaladat, illetve milyen módon teheted meg azt a leghatékonyabban.

Újévi ajándék a Szövegírásblog olvasóinak: kulcsszókutatás ingyen

Valószínűleg tudod, hogy mi is végzünk kulcsszó kutatást. Az is előfordulhat, hogy már jó ideje szemezel a szolgáltatásunkkal, de még nem határoztad el magad mellette…
Most itt a legjobb alkalom, hogy feltedd a kezed: szeretnéd megismerni aranyat érő kulcsszavaidat, hiszen egy szerencsés nyertesnek ingyen elvégezzük a profi kulcsszóelemzést.

Szeretnéd, hogy mostantól a Te weboldaladat olvassák, és ne a versenytársadét?

Töltsd ki a kérdőívet, és jelentkezz a nyereményjátékunkra most!

4 hozzászólás a Újévi ajándék a Szövegírásblog olvasóinak: kulcsszókutatás ingyen bejegyzéshez

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: