main top

Szerdán előadást tartok a reklámszövegírásról

2013. január 15. kedd 11:48

Ha úgy érzed, hogy a céged sokkal jobb, mint amilyen képet az üzleti kommunikációddal kialakítasz róla, akkor a holnapi előadásomnak nagy hasznát veszed. Amennyiben megvásároltad a MarketingMedve csomagot ,akkor holnap részt tudsz venni azon a zárt tréningen, ahol a reklámszövegírásról fogok beszélni.

Mivel az előadásra viszek gyakorlatba villámgyorsan átültethető feladatokat is, így ezeket a témákat fogjuk együtt körbejárni.


7 lépés a hatékony értékesítési szövegekhez

 1. Mi az első számú célja a reklámszövegednek?
 2. Hogyan írj ütős címsort?
 3. 3 miért
 4. AIDA: kulcs a meggyőzéshez
 5. A bizalomépítés ékkövei
 6. A méret a lényeg?
 7. Varázsszó az értékesítési szövegben

Ha velünk tartasz a Lurdy házban, vagy a webináriumon, akkor biztos lehetsz benne, hogy nap végére számos olyan ötletet beépítesz az üzleti kommunikációdba, aminek hatására eredményesebbek lesznek a reklámszövegeid, és javul a reklámod hatékonysága.

Mikor lesz az előadás a reklámszövegírásról?

2013.01.16-án
9.00–10.30 között.

Az már csak hab a tortán, hogy szerdán rajtam kívül még két másik szuper szakembertől is hallgathatsz remek előadásokat a MarketingMedve konferencián.

Személyes márkaépítés lépésről lépésre? Lesd el a fogásokat dr. Tóth Andrástól, aki leplezetlenül osztja meg tapasztalatát a személyes brandépítés 18 leghatékonyabb módjáról.

A profi videó és a gagyi között csak hajszálnyi a különbség. Milyen videót használj az átütő sikerekért? Ebben lesz segítségedre Weiser István.

Szeretettel várlak a szerdai előadásomon!

Egy hozzászólás a Szerdán előadást tartok a reklámszövegírásról bejegyzéshez

 • Pankotay Gellért szerint,
  2013. január 16. szerda 20:30 időpontban:

  Húú ez az előadás nagyon hasznos volt! Végre kaptam konkrét, használható tippet, hogyan kell hathatós termékleírást készíteni.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: