main top

Szerdán kommunikáció előadást tartok a webes szövegírásról

2013. január 28. hétfő 23:47

Ha a weblapod nem hozza azt az  eredményt, amit elvársz tőle, akkor a webes szövegírás fortélyait felhasználva szépen megemelheted a konverziódat. A szövegírás egy olyan ámulatos eszköz, amivel az üzleti kommunikációd eredményességét az egekbe emelheted.

Amennyiben megvásároltad a MarketingMedve csomagot, akkor holnap részt tudsz venni azon a zárt tréningen, ahol a webes szövegírásról fogok beszélni.

A kommunikáció előadáson egy olyan modellt fogok bemutatni, amit Te is sikerrel használhatsz a webes szövegírás terén. Garantálom, hogy a MESÉL modellel még sehol nem találkoztál, mert ezt a Szövegírásblog csapata fejlesztette ki az elmúlt 5 év során.

Köszönettel tartozom Michel Fortin, Bob Bly, Joe Sugarman, Roger Dawson, Al Ries és Maxwell Maltz ragyogó munkásságának, hogy bemutathatom neked a MESÉL modellt. Ezt a sablont használjuk kollégáinkkal, amikor értékesítési oldalakat, sales szövegeket készítünk az ügyfeleinknek, így biztos vagyok benne, hogy neked is hasznodra lesz.


Varázspálca az üzleti kommunikációban,
avagy MESÉL modell webes szövegíráshoz

Minősítés
Együttérzés
Segítség
Érzelmek
Lezárás

Ha velünk tartasz a Lurdy házban vagy a webináriumon, akkor biztos lehetsz benne, hogy a nap végére számos olyan ötletet beépítesz az üzleti kommunikációdba, aminek hatására eredményesebb lesz a webes szövegírásod, és javul az üzleti kommunikációd hatékonysága.

Mikor lesz az üzleti kommunikációdat javító előadás a reklámszövegírásról?

2013.01.30-án
9.00–10.30 között.

Ha lecsúszol a reklámszövegírás előadásomról, akkor 18 óráig még visszanézheted a közvetítést a MarketingMedvétől kapott kódoddal.

Az már csak hab a tortán, hogy szerdán rajtam kívül még két másik szuper szakembertől is hallgathatsz remek előadásokat a MarketingMedve konferencián.

Hogyan bővítsük vevőink körét a legkevesebb ráfordítással? Lesd el a trükköket az általam is nagyra tartott Tonk Emiltől, aki a tőle megszokott vidám stílusban osztja meg tapasztalatát a vevőkör-bővítő praktikákról.

Téged is érdekelnek az online hirdetési praktikák és Google Analytics trükkök, amik sokszorozzák bevételed? Ebben Hernádi Gábor segít neked, úgyhogy ne hagyd ki az ő előadását sem!

Szeretettel várlak a szerdai kommunikáció előadásomon!

U.i.: Ne felejtsd el, hogy 2013.01.31.-ig még megnyerheted a 60.000 Ft értékű kulcsszókutatást!
Katt ide a részletekért!

Egy hozzászólás a Szerdán kommunikáció előadást tartok a webes szövegírásról bejegyzéshez

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: