main top

Szövegírás ingyen? Nyerj sales oldalt februárban!

2013. január 30. szerda 14:34

Lehet bármennyire kiváló a terméked, az interneten a vevőket  elsősorban az értékesítési szöveged csábítja igazán, nem csoda, hogy online marketinged egyik legfontosabb eszköze a webszövegírás.

Az értékesítési weboldalak, aloldalak már hosszú évek óta hazánkban is jelen vannak, anélkül hogy az olvasó tudná, hogy a szöveg, amit éppen olvas, a szövegírás csúcsa: egy értékesítési szöveg.

Szövegírás felsőfokon: ütős értékesítési szöveg

Egy jó értékesítési szöveget élmény olvasni, hiszen professzionális szövegírás terméke.
Nem tukmál, nem próbálja meg erőszakosan rávenni az olvasót, hogy vásároljon, hanem észrevétlenül, titkos praktikák használatával megteremti a vágyat, az igényt a terméked vagy szolgáltatásod iránt.

A mérnökien megtervezett sales oldal igazi csodafegyver, hiszen ha van egy jól működő értékesítési szöveged, csupán annyit kell tenned, hogy az oldalra tereled látogatóidat, akik a szöveg hatására vásárolnak.

Ha igazán hatékony sales oldalt szeretnél, mindenképpen érdemes olyan szakemberre bíznod az elkészítését, akinek hivatása a szövegírás, hiszen egy jól működő értékesítési oldal egy örök befektetés, ami folyamatosan hozza majd a profitot.

A szövegírásnak ára van:
mégis, mennyibe kerül egy gondosan megtervezett, profi értékesítési szöveg?

Mi, a Szövegírásblognál a keresőoptimalizált értékesítési szövegeket 30 ezer Ft + áfa/A/4-es oldal áron készítjük. Lehet, hogy elsőre kicsit sokallod ezt az összeget, azonban egy profi sales oldal hosszú távú befektetés.
Terelhetsz bármennyi látogatót weblapodra, ha az értékesítési szöveged és az ajánlatod nem megfelelő, a siker elmarad.
Ha azonban rendelkezel egy szuper sales oldallal, a konverziód az egekbe szárnyalhat.

Van egy fantasztikus hírem:
Februári nyereményjátékunk résztvevői között kisorsolunk egy webszövegírás ajándékot, egy értékesítési szöveget (kettő A/4-es oldal terjedelemben), melyet legfontosabb kulcsszavadra ráigazítunk.

Mit kell tenned, hogy tiéd lehessen a sales oldal?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és minden esélyed meglesz rá, hogy március elején a Te nevedet sorsoljuk ki.

2 hozzászólás a Szövegírás ingyen? Nyerj sales oldalt februárban! bejegyzéshez

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: