main top

Márciusban is felpezsdítjük online kommunikációdat

2013. március 7. csütörtök 13:26

Ha aktívan követsz minket a Facebookon,biztosan tudod, hogy februári nyereményjátékunkat Papp Ilona olvasónk nyerte. A sorsolást ebben a hónapban is videóra rögzítettük, melyet a bejegyzés alján megtekinthetsz.

Ha nem te nyertél, akkor sem kell csüggedned, hiszen márciusban is egy szuper nyereményjátékkal készültünk, amit talán pont Te fogsz megnyerni.


Térképezd fel online kommunikációdat: Webszöveg Átvilágítás

Márciusi játékunk nyertese egy 10 ezer Ft értékű Webszöveg Átvilágítás boldog tulajdonosa lesz. Ha több vevőt tudnál kiszolgálni, mint amennyien megkeresnek, neked való ez a szolgáltatásunk.

A Webszöveg Átvilágítás részedről mindössze 60 percet vesz igénybe, amit Skype-on keresztül valósítunk meg. A gondos előkészületnek és az utómunkálatoknak köszönhetően kincset érő információt kapsz a kezedbe. A jelenlegi helyzet feltérképezése mellett gyakorlati tanácsokkal is ellátunk, hogy a legtöbbet tudd kihozni online kommunikációdból.

 

Hogyan segít a Webszöveg Átvilágítás online kommunikációd felpezsdítésében?

Ahhoz, hogy pontosan meg tudd határozni, milyen stratégiával tudod leghatékonyabban növelni weblapod forgalmát, tisztában kell lenned az online kommunikációd erősségeivel és a fejlesztendő területekkel egyaránt. Szakmai szempontokat megismerve egy óra alatt rálátsz arra is, hogy milyen irányban lenne érdemes változtatnod kommunikációdon, ha versenyelőnyt akarsz a piacodon.

A tanácsadás során olyan kézzelfogható ötleteket kapsz, melyek segítségével megteheted a szükséges lépéseket, és felkészülhetsz újabb és újabb látogatók fogadására.
Ügyfeleink véleménye szerint a Webszöveg Átvilágítás segítségével pontosan tisztában leszel azzal, milyen változtatások hozzák meg számodra a várt eredményt.

 

Mit kell tenned, hogy felfrissítsük online kommunikációdat?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és komoly esélyed lesz rá, hogy április elején a Te nevedet sorsoljuk ki.

Ha pedig nem szeretnéd megvárni, míg konkurenciád igénybe veszi szolgáltatásunkat, rendeld meg azonnal a Webszöveg Átvilágítást.

0 hozzászólás a Márciusban is felpezsdítjük online kommunikációdat bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: