main top

Virágzó Facebook kommunikációt kívánunk neked

2013. április 4. csütörtök 12:36

Ahogy olvashattad a blogban, előző héten előadást tartottam a Közgáz hallgatóinak az üzleti kommunikáció rejtelmeiről. Nagyon inspiráló volt számomra a rengeteg érdeklődő, pályakezdő fiatal, akiktől sok pozitív visszajelzést kaptam. Jó látni, hogy a fiatalok milyen nyíltan és őszintén érdeklődnek az üzleti kommunikáció, marketingkommunikáció iránt. Sok jövőbeni vállalkozót érdekel a közösségi média eredményes használata, ezért ma erről írok kicsit.

Amíg néhány éve még sok cégvezető óvakodott a közösségi oldalak üzleti felhasználásától, ma már minden haladó szellemű vállalkozó tudja, ütős Facebook kommunikációval megsokszorozhatja bevételeit.

Tisztában vagy vele, mekkora lehetőségeket rejt céged számára a Facebook, mégsem folyamatos a kommunikációd ezen a közösségi oldalon?

Sokakat elrettent a Facebook használatától, hogy egy rajongói oldal folyamatos figyelmet és rendszeres kommunikációt követel. Ráadásul emberek milliója esik abba a csapdába, hogy reggel 8-kor felnéz a közösségi oldalra, aztán 11-kor azon kapja magát, hogy még semmit nem dolgozott, viszont a fél napja elment üzenőfala nézegetésével. Ebben a rohanó világban ez óriási luxus. A legtöbb cégvezető nem engedheti meg magának, hogy napi 1 órát Facebook kommunikációra szánjon. Ha Te is az elfoglalt vállalkozók táborát erősíted, a legjobb helyen jársz.

Sok vállalkozó küzd a Facebookkal. Elképzelhető, hogy pontosan tudod, mennyire fontos napjainkban a közösségi jelenlét, mégsem ismered a sikeres Facebook kommunikáció titkát. Vért izzadsz minden lájkolásért, új rajongóért, még sincs áttörés.

Nem a Te hibád, nem volt érettségi tétel a Facebook kommunikáció. Ráadásul könnyedén búcsút mondhatsz az idegeskedésnek, ha profikra bízod kommunikációd megtervezését.

Kiút a Facebook kommunikáció időcsapdájából

Az eredményes Facebook kommunikáció sok összetevőből áll. Neked nem szükséges megtanulnod minden csínját-bínját. Érdemesebb azzal foglalkoznod, amihez már most is nagyon értesz: vállalkozásod vezetésével. Facebook kommunikációdat pedig bízd olyan szakemberekre, akik pontosan tudják, mire harapnak vevőid.

Facebook kommunikáció tervezése mesterfokon

Mit nyújt neked ez a hiánypótló szolgáltatás, melyet most akár ingyen megkaparinthatsz?

  • Facebook kommunikációd rendszeres lesz.
  • Több új rajongód lesz.
  • Egyre többen beszélnek majd Facebook-oldaladról.
  • Többen érkezned weblapodra.
  • Eladásaid száma növekedni fog.

VIP-ügyfeleink számára már jó ideje készítünk Facebook kommunikációütemezéseket, illetve rengeteg ügyelünk Facebook-oldalát teljes körűen mi vezetjük. Önálló szolgáltatásként ez idáig nem lehetett rendelni, aminek számos oka van.

Most azonban számodra is elérhető az ütős Facebook kommunikáció, ha játszol velünk áprilisban

1 havi Facebook ütemezése: (20 poszt) megtervezése és ütemezése nettó 20 ezer Ft-ba kerül. Ez egy csekély összeg, ha Te is befektetésként tekintesz Facebook-oldaladra.

Áprilisban azonban lehetőség nyílik 1 perc alatt megnyerni az ajándék Facebook kommunikációt, melyet május elején sorsolunk ki.

Mit kell tenned, ha azonnal le szeretnél csapni a Facebook kommunikációütemezésre?
A szolgáltatást akár meg is rendelheted:
Facebook kommunikáció mesterfokon

Vagy töltsd ki a kérdőívet, és játssz velünk áprilisban is!

Kisorsoltuk márciusi nyereményjátékunk győztesét, aki egy 10 ezer Ft értékű Webszöveg Átvilágítást kap ajándékba.

Egy hozzászólás a Virágzó Facebook kommunikációt kívánunk neked bejegyzéshez

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: