main top

Van egy jó és egy rossz hírem a linképítéssel kapcsolatban

2013. április 10. szerda 13:44

Mindent megteszel azért, hogy weboldaladról több vásárlód legyen?
Szeretnéd lekörözni versenytársaidat a keresőkben, de csak tyúklépésekben haladsz?

Bár a legtöbb vállalkozó pontosan tisztában van vele, mennyire fontos az online értékesítés szempontjából, hogy weboldaluk jó helyen szerepeljen a fontosabb kulcsszavakra, kevesen jutnak el odáig, hogy valóban áldozzanak annak érdekében, hogy előrébb kerüljenek, és megnöveljék bevételüket.

A linképítés olcsó és hatékony módszere annak, hogy többen kattintsanak honlapodra.

A hatékony linképítés 7 legfontosabb alapköve:

  1. Havonta 50 link javasolt egy domainre, de legalább 4-5 különböző kulcsszóra és különböző aloldalakra, különben a Google manipulációra fog gyanakodni.
  2. A siker érdekében folyamatos linképítésre van szükség, a hirtelen megcsappanó új linkek száma negatívan befolyásolja a helyezésed a Google-ban.
  3. Egy kulcsszóra magyar piacon 300-400 link építhető.
  4. Legalább havonta jelenjen meg friss tartalom (min. 1000 karakter) a weblapodon.
  5. A nem releváns vagy a Google által negatívan megítélt weboldalról érkező link ronthat a helyezéseden.
  6. A linképítés eredménye nem látható azonnal, ehhez időre van szükség.
  7. 50 linktől nem érdemes csodát várnod, az eredményhez több hónapig szükséges az adott kulcsszavakra építeni.

Ez mind szép és jó, de hol vannak itt a linképítés hírek?

Ha már régóta szemezel linképítés szolgáltatásunkkal, nagyon fogsz örülni annak, amit most olvashatsz.

De kezdjük előbb a rossz hírrel:
Régóta kínáljuk elégedett ügyfeleinknek ezt a padlóáras szolgáltatásunkat 300 Ft/link, vagyis 15ezer Ft/50 link áron havonta. A keresőoptimalizálás folyamatosan változó világában egyre több munkával jár ezeknek a linkeknek a kihelyezése, ezért hamarosan megemeljük a linképítés pofátlanul alacsony árát, így minden április 18-a után leadott rendelést már az új, 400Ft/link áron készítünk el.

Úgy gondolom, ez az összeg még mindig csekély ahhoz képest, hogy mekkora nyűgöt vesz le a vállalkozók válláról, és mennyi előnyhöz juttatja a weblapok tulajdonosait. Hiszen minden egyes linkhez teljesen egyedi szöveget készítünk, és nálunk nem a beajánlott linkekért, hanem tényleges, bejegyzett linkekért fizetsz.

A mesében is megjutalmazzák a hűséges lovagot

Téged, mint rendszeres olvasómat szeretnélek előnyben részesíteni, és egy szuper ajánlatot kapsz tőlem az áremelés előtti időszakra.
Két csomagot készítettem, melyek közül biztosan megtalálod azt, amivel hosszú távon eredményesen együtt tudunk majd működni.

Csomag 1: Turbó linképítés

Ahogy minden bizonnyal Te is tudod, ahhoz, hogy előrébb kerülj a Google-ban, szükséges, hogy weblapodon rendszeresen friss és releváns tartalmak jelenjenek meg.

Ha rögtön az élvonalba szeretnél kerülni, a Turbó linképítés csomag ideális számodra, hiszen minden hónapban egy profi, SEO-s blogbejegyzést is kapsz. Egy SEO blogbejegyzés nem csupán azért jó, mert friss tartalommal látja el weblapodat, hanem azért is, mert mi pontosan tudjuk, milyen irányelveknek kell megfelelnie egy szövegnek, hogy az a Google-ban előrébb tolja weboldaladat.

A Turbó linképítés ára most csak 30ezer Ft + áfa. Ezért a minimális összegért kapsz egy profi, keresőoptimalizált blogbejegyzést (önmagában 30e Ft az ára) és 50 db linket. Tehát egy SEO blogbejegyzés áráért pluszban még havi 50 db linket is kapsz. Ha gyorsítósávra szeretnél kerülni, ilyen minimális ráfordítást biztosan Te is megengedhetsz magadnak. Mindaddig biztosítjuk számodra azt az extra kedvezményt, amíg folyamatosan rendeled szolgáltatásunkat.

Csomag 2: Klasszikus linképítés

Ebben a csomagban nincs semmi furfang, azonban ha most rendelsz tőlünk linképítést, mindaddig a régi áron szolgáltatjuk neked, amíg folyamatosan, minden hónapban vásárolsz tőlünk.
50 db linket építünk havonta, melynek ára most még kedvezményesen 15ezer Ft + áfa

Fontos tudnod, hogy ez a csomag is csak akkor hoz neked eredményeket, ha rendszeresen frissül a tartalom az oldaladon. Ebben az esetben te írod az új cikket a weblapodra.

Mindkét összeg elhanyagolható a céged költségvetésében. Hiszen gondolj bele, mennyit költesz havonta sokkal kevésbé hasznos dolgokra. A linképítés pedig egy igazi kincsesbánya, egy biztos befektetés, mert hosszú távú, stabil eredményt hoz.

A linképítés elköteleződés a siker mellett

A siker érdekében folyamatos linképítésre van szükség, mert a hirtelen megcsappanó új linkek száma negatívan befolyásolja a helyezésed a Google-ban. Csak akkor érdemes megrendelned egy profi linképítést, ha nem csupán egy hónapban gondolkozol, hiszen méltán sorolhatna hátrébb a Google, ha egyik hónapban észlel 50 darab új, weboldaladra mutató linket, majd a következőben pedig egy új link sem keletkezik.

Mi a Szövegírásblognál például, legtöbb ügyfelünknek egy év alatt 400-500 linket építünk, mert ennyit el lehet érni a magyar piacon általában minden szektorban. Hogy neked is szükséged van-e ennyi linkre ahhoz, hogy előretornázd magad a fő kulcsszavadra, az a piacodtól függ.

Építs vevőszerző gépezetet weboldaladból a mi segítségünkkel.
Ne szalaszd el ezt a kiváló lehetőséget, hiszen csupán április 18-án éjfélig érvényes!

Egy hozzászólás a Van egy jó és egy rossz hírem a linképítéssel kapcsolatban bejegyzéshez

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: