main top

Vagyonokat költesz sikertelen online hirdetésre?

2013. április 18. csütörtök 07:10

Személyes tanácsadások során gyakran ismerhetek meg kiváló cégeket, ezért tudom, hogy a vállalkozók elképesztő gyorsasággal, ügyesen reagálnak a hirtelen felbukkanó lehetőségekre.

Nagyon sok vállalkozótól költ óriási összegeket havonta különböző online hirdetésekre. Képzeld, vannak olyanok is, akik a konverziót nem is mérik…

Persze, egyre kevesebben költenek vagyonokat kétes sikerű hirdetésekre.

Mit szólnál, ha minimális befektetéssel a Google természetes találati listájáról özönlenének a potenciális vásárlók a honlapodra?

Ha sikerül előkelő helyre kerülnöd a keresőkben, elképzelhető, hogy nem lesz többé szükség arra, hogy vagyonokat költs hirdetésre.

Bár a legtöbb vállalkozó pontosan tisztában van vele, mennyire fontos az online értékesítés szempontjából, hogy weboldaluk jó helyen szerepeljen a fontosabb kulcsszavakra, kevesen jutnak el odáig, hogy valóban áldozzanak annak érdekében, hogy előrébb kerüljenek, és megnöveljék bevételüket.

A linképítés olcsó és hatékony módszere annak, hogy többen kattintsanak a honlapodra.

Ha olvastad előző leveleimet, pontosan tudod, hogy április 18-án éjfél után kénytelenek vagyunk megemelni a linképítés szolgáltatásunk árát.

Régóta kínáljuk elégedett ügyfeleinknek ezt a padlóáras szolgáltatásunkat 300 Ft/link, vagyis 15 ezer Ft/50 link áron havonta. Azonban a keresőoptimálás folyamatosan változó világában egyre több munkával jár ezeknek a linkeknek a kihelyezése.

Minden április 18-a után leadott rendelést már az új, 400 Ft/link áron készítünk el.

Felháborodás helyett inkább élj a lehetőséggel!

Mivel rendszeres olvasóm vagy, szeretnélek előnyhöz juttatni, és két szuper ajánlatot kapsz tőlem az áremelés előtti időszakra (április 18-ig beérkező rendelés esetén).

Csomag 1: Turbó linképítés

Ahogy minden bizonnyal Te is tudod, ahhoz, hogy előrébb kerülj a Google-ban, szükséges, hogy weblapodon rendszeresen friss és releváns tartalmak jelenjenek meg.

Ha rögtön az élvonalba szeretnél kerülni, a Turbó linképítés csomag ideális számodra, hiszen minden hónapban egy profi SEO-s blogbejegyzést is kapsz. Egy SEO-blogbejegyzés nem csupán azért jó, mert friss tartalommal látja el weblapodat, hanem azért is, mert mi pontosan tudjuk, milyen irányelveknek kell megfelelnie egy szövegnek, hogy az a Google-ban előrébb tolja weboldaladat.

A Turbó linképítés ára most csak 30ezer Ft + áfa. Ezért a minimális összegért kapsz egy profi, keresőoptimalizált blogbejegyzést (önmagában 30e Ft az ára) és 50 db linket. Tehát egy SEO-blogbejegyzés áráért pluszban még havi 50 db linket is kapsz. Ha gyorsítósávra szeretnél kerülni, ilyen minimális ráfordítást biztosan Te is megengedhetsz magadnak. Mindaddig biztosítjuk számodra azt az extra kedvezményt, amíg folyamatosan rendeled a szolgáltatásunkat.

Csomag 2: Klasszikus linképítés

Ebben a csomagban nincs semmi furfang, azonban ha most rendelsz tőlünk linképítést, mindaddig a régi áron szolgáltatjuk neked, amíg folyamatosan, minden hónapban vásárolsz tőlünk.

50 db linket építünk havonta, melynek ára most még kedvezményesen 15ezer Ft + áfa

Fontos tudnod, hogy ez a csomag is csak akkor hoz neked eredményeket, ha rendszeresen frissül a tartalom az oldaladon. Ebben az esetben a tartalomfejlesztést magad intézed, azaz Te írod az új cikket a weblapodra.

Mindkét összeg elhanyagolható a céged költségvetésében. Gondolj csak bele, mennyit költesz havonta kevésbé hasznos dolgokra. A linképítés pedig egy igazi kincsesbánya, egy biztos befektetés, mert hosszú távú, stabil eredményt hoz.

Válaszd ki gyorsan a neked tetsző csomagot, hiszen ma éjfélkor elillan ez a kiváló lehetőség!

A csomagok közül előző bejegyzésünk alján tudsz választani:
Van egy jó és egy rossz hírem a linképítéssel kapcsolatban

0 hozzászólás a Vagyonokat költesz sikertelen online hirdetésre? bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: