main top

3 fontos információ, ami nem titok többé

2013. június 5. szerda 12:45

Ma 3 izgalmas hírrel készültünk, melyek ebben a borongós időben talán segítenek, hogy online kommunikációd új erőre kapjon. Egy hasznos cikk, egy nyertes és egy újabb ajándéklehetőség vár rád e heti cikkünkben.

Kíváncsi vagy, mit nyerhetsz júniusi játékunkban a kommunikációd színesítéséhez?

Ahogy minden hónapban, most is kisorsoltuk egyik szuper szolgáltatásunkat, melyet – ha Te vagy a szerencsés – akár már ma igényelhetsz. Amennyiben most nem volt szerencséd, érdemes júniusban is velünk játszanod, hiszen akkor is egy értékes ajándék gazdája lehetsz.

Először azonban kezdjük egy olyan információval, melynek már azonnal hasznát tudod venni, ha alkalmazod a cikkben leírtakat.

1. Olvastad a hétfői vezércikkemet a Piac és Profit oldalán?

Egy ideje a Piac és Profit magazin oldalain is publikálunk cikkeket szövegírásról, üzleti kommunikációról. Hétfőn jelent meg az aktuális írásunk Időtlen trükk az értékesítési szövegek írásánál címmel. Ebben egy időtlen, mégis sokak által mellőzött értékesítési trükköt mutatok be, mellyel Te is növelheted eladásaid számát. Tudd meg, miért nem vásárolnak a weboldalon nézelődők, és ismerd meg a trükköt, mellyel mégis vevőt varázsolhatsz belőlük.

2. Vajon ki nyerte értékes ajándékunkat, mellyel növelheti kommunikációja eredményességét?

Jó hír egy rendszeres olvasónk részére, hogy kisorsoltuk májusi játékunk nyertesét, aki egy 60 ezer Ft értékű kulcsszókutatást kap a Szövegírásblogtól.

Ma már a magyar piacon sem engedheted meg magadnak, hogy kulcsszókutatás nélkül próbálj sikeres weblapot építeni. A kulcsszókutatás nyertese most megtudhatja, melyek azok a szavak és kifejezések, melyekkel eredményeket tud elérni online kommunikációjában.

A 60 ezer Ft értékű kulcsszókutatás nyertese:
Kovács Anita.

Köszönjük, hogy velünk játszottál, gratulálunk!

A sorsolásról készült videót itt tudod megtekinteni:

3. Ha Te is nyerni szeretnél, a lehetőséget ebben a hónapban is biztosítjuk számodra.

Térképezd fel online kommunikációdat: Webszöveg Átvilágítás

Júniusi játékunk nyertese egy 10 ezer Ft értékű Webszöveg Átvilágítás boldog tulajdonosa lesz. Ha több vevőt tudnál kiszolgálni, mint amennyien megkeresnek, neked való ez a szolgáltatásunk.

A Webszöveg Átvilágítás 60 percet vesz igénybe, amit Skype-on keresztül valósítunk meg. A gondos előkészületnek és az utómunkálatoknak köszönhetően kincset érő információt kapsz a kezedbe. A jelenlegi helyzet feltérképezése mellett gyakorlati tanácsokkal is ellátunk, hogy a legtöbbet tudd kihozni online kommunikációdból.

A tanácsadás során olyan kézzelfogható ötleteket kapsz, melyek segítségével megteheted a szükséges lépéseket, és felkészülhetsz újabb és újabb látogatók fogadására.

Ügyfeleink véleménye szerint a Webszöveg Átvilágítás segítségével pontosan tisztában leszel azzal, milyen változtatások hozzák meg számodra a várt eredményt.

Mit mondanak róla, akik már megrendelték?
Olvasd el a vevői véleményeket a Webszöveg Átvilágításról itt:
Mit kell tenned, hogy felfrissítsük online kommunikációdat?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és komoly esélyed lesz rá, hogy július elején a Te nevedet sorsoljuk ki.

Ha pedig nem szeretnéd megvárni, míg konkurenciád igénybe veszi szolgáltatásunkat, rendeld meg azonnal a Webszöveg Átvilágítást.

0 hozzászólás a 3 fontos információ, ami nem titok többé bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: