main top

Soha nincs uborkaszezon megfelelő online kommunikációval

2013. június 26. szerda 06:07

Múlt héten a rekkenő hőség miatt, most pedig a fárasztó, borús, esős idő miatt megy nehezen sokaknak a munka. Sok vállalkozó barátom szerint nyáron egyébként is lehetetlen  jó üzleteket kötni, hiszen uborkaszezon van, így ilyenkor néhányan leginkább a pihenésre koncentrálnak. Pedig megfelelő eszközökkel és termékekkel akár kiemelkedően magas profitot is elérhetsz, hiszen könnyebb a punnyadó versenytársak elé kerülnöd, ha Te aktívan töltöd a nyarat.

Online kommunikáció fejlesztése, akár a nyugágyból is

Szerencsére céged online kommunikációján akár egy kényelmes nyugágyban fekve is dolgozhatsz, így szinte akárhol építheted cégedet. Blogod olvasói, Facebook oldalad rajongói nyáron is elvárják, hogy hasznos tartalmakat ossz meg velük, így semmiképpen sem érdemes tétlenkedned.

Ezen a héten 2 hasznos cikkel és egy szuper nyereményjátékkal készültünk neked. Remélem, segítenek online kommunikációd fejlesztésében.

1. Olvastad legújabb cikkemet a Piac és Profit oldalán?

A sürgősség érzése, a hiányérzet az egyik legnagyobb motivációs erő a vásárlás során. Ha leendő vevődnek megtetszik a terméked, de sokáig mérlegel a döntés előtt, akkor egy kis löketre van szüksége. Cikkemben mutatok három tuti módszert, mellyel megadhatod ezt a vásárláshoz szükséges löketet a halogató érdeklődőknek:
Hatékony módszer, hogy vásárlásra buzdítsuk a vevőt

2. Offline és online kommunikáció: Hogyan túlozz hatékonyan?

A túlzás módszere az értékesítési szövegírás során egy igazi kétélű fegyver. Ha nem vigyázol, illetve nem ismered a túlzás használatának trükkjeit, könnyen az ellenkező hatást érheted el. Cikkünkből megtudhatod, hogyan hívd fel olvasóid figyelmét termékedre: Értékesítési szövegírás: a hatékony túlzás

3. Még Tiéd lehet az ajándék Webszöveg Átvilágítás!
Ahogy 2013-ban minden hónapban, júniusban is kisorsolunk olvasóink között egy értékes szolgáltatást, amivel Te is javíthatsz céged online kommunikációján. A részvételhez csupán egy rövid, körülbelül 1 perces kérdőívet kell kitöltened: Feltérképezzük online kommunikációdat.

Mit kell tenned, hogy mindig naprakész legyél a Szövegírásblog nyereményjátékaival, hasznos cikkeivel kapcsolatban?

Első lépésként lájkold Facebook oldalunkat, hogy azonnal értesíthessünk az újdonságokról!

 

0 hozzászólás a Soha nincs uborkaszezon megfelelő online kommunikációval bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: