main top

Milliókat hozhat a konyhára, most akár ajándékba

2013. július 4. csütörtök 20:28

Ahogy megszokhattad Tőlünk, ebben a hónapban is kihirdetjük értékes nyereményjátékunkat, valamint megtudhatod, ki az a szerencsés olvasónk, aki júniusi nyereményét akár már ma beválthatja. Lehet, hogy pont Te nyertél?

Ha nagyon izgatott vagy, görgess le a bejegyzés aljára, azonban akkor is érdemes elolvasnod a teljes cikket, ugyanis júliusban egy 60 ezer Ft értékű ajándékot sorsolunk ki a jelentkezők között.

60 ezer Ft-ba kerül, mégis milliókat hozhat a konyhára, tudod, mi az?

Természetesen a kulcsszókutatás. Ha szeretnéd, hogy weboldaladat barátaidon és munkatársaidon kívül mások is látogassák, ez az első és legfontosabb lépés a keresőoptimalizált honlap felé.

Már a magyar piacon is elképesztő verseny folyik a jó kereső helyezésekért, így nem elég, ha a weboldalad keresőbarát, a tartalmadnak is annak kell lennie.

Ha nemcsak megjelenni szeretnél az interneten, hanem vásárlókat is akarsz, akkor érdemes keresőoptimalizálni a weboldaladat.

Ennek első és elhanyagolhatatlan lépéseként ki kell derítened, hogy melyek azok a kincset érő kulcsszavak, melyekkel megtöbbszörözheted bevételedet.

Mennyibe kerül, hogy a megfelelő kulcsszavak a birtokodban legyenek?

Magyar piacon átlagosan 50-100 ezer Ft közötti összegért már igazán profi kulcsszóelemzést végeznek, melynek végeredményeként pontosan tisztában leszel azzal, mely kifejezésekre érdemes optimalizálnod weboldaladat, illetve milyen módon teheted meg azt a leghatékonyabban.

Elképesztő különbségek vannak egy szó szinonimáinak keresési számai között. Ha Te gyümölcsöket árulsz, egyáltalán nem mindegy, hogy alma, banán, esetleg dió szóra optimalizálod az oldaladat, mert könnyen lehet, hogy az egyik szóra havonta tízszer annyian keresnek, mint a másikra.
Érdemes azt is megvizsgálni, hogy a különböző kifejezésekre mekkora a verseny. Profi szoftverekkel ma már ezt is meg lehet tenni.

Amennyiben össze tudod vetni 3-4 tényezőt vizsgálva, hogy a számodra fontos kifejezések közül milyen szinonimák jöhetnek szóba, ezekre mennyi a keresések száma, mekkora a verseny, akkor könnyen lehet, hogy találsz egy könnyebb utat, amin keresztül vásárlók tömegéhez juthatsz el.

Ehhez persze nem elég tíz szót megvizsgálni. Ha neked van a fejedben tíz szó, amire szerinted keresnek a potenciális ügyfeleid, akkor ehhez néhány bölcsész egy ötletelés során több száz szinonimát találhat. Az első fázisban még nem lehet szoftvereket használni, mert nekik nincs akkora szókincsük, mint egy újságírónak, aki egy év alatt több könyvet elolvas, mint egy átlagember egész életében. Ezért nem jó út az, amikor csak egy ingyenes kulcsszóválasztó programtól várunk alternatívákat.

Amikor már megvan a több száz lehetséges szinonima, akkor már jóval eredményesebben kihasználhatjuk a profi szoftverek erejét, hogy ellenőrizzük ezek életképességét az online világban.

Ma már a magyar piacon sem engedheted meg magadnak, hogy kulcsszókutatás nélkül próbálj sikeres weblapot építeni.

Nem titok, hogy mi is régóta végzünk kulcsszókutatást. Az is előfordulhat, hogy már jó ideje szemezel a szolgáltatásunkkal, de még nem határoztad el magad mellette…

Most itt a legjobb alkalom, hogy feltedd a kezed: szeretnéd megismerni aranyat érő kulcsszavaidat, hiszen egy szerencsés nyertesnek ingyen elvégezzük a profi kulcsszóelemzést.

Szeretnéd felturbózni weboldalad látogatottságát profi kulcsszókutatásra alapozva?

Töltsd ki a kérdőívet, és jelentkezz a nyereményjátékunkra most!

És júniusi nyertesünk nem más, mint…

Bagyenszki Beatrix.
Gratulálunk! Munkatársunk e-mailben keresni fog a részletekkel kapcsolatban.

Tekintsd meg a sorsolásról készült videónkat:

4 hozzászólás a Milliókat hozhat a konyhára, most akár ajándékba bejegyzéshez

 • A színvonalas online kommunikáció alapkövei | szövegírás blog.hu szerint,
  2013. július 11. csütörtök 07:38 időpontban:

  […] Ha már rendelkezel jól működő weblappal, akkor is érdemes elolvasnod blogbejegyzésünket, hiszen jól tudjuk, „az ismétlés a tudás anyja”. Vagy nyugodtan látogasd meg előző blogbejegyzésünket, ahol egy 60 ezer Ft értékű kulcsszókutatást nyerhetsz. […]

 • Mátrai Gézáné szerint,
  2013. július 11. csütörtök 11:20 időpontban:

  Köszönöm,hogy elolvahattam az Önök oldalát.
  Nagyon sok értékes információt tartalmazott egy névjegykártya elkészítéséhez is.
  Őnöktől tudtam meg mennyire fontos,hogy tartalmilag,formailag milyen legyen.
  Hálás vagyok érte.
  Üdvözlettel:Manyi

 • Mátrai Gézáné szerint,
  2013. július 11. csütörtök 11:22 időpontban:

  Ezt az oldalt sok embernek kellene elolvasnia,mert amit segítséget nyújt az megfizethetetlen.
  Önzetlenek,tisztességesek.
  Köszönöm:Manyi

 • Megújuló keresőoptimalizálás: linképítés-változások | szövegírás blog.hu szerint,
  2013. július 25. csütörtök 10:18 időpontban:

  […] ezt a 60ezer Ft-os szolgáltatást. Csupán add meg adataidat a nyereményjáték oldalán: Kulcsszókutatás ajándékba egy olvasónknak Kategória: Keresőoptimalizálás,linképítés | Címkék:keresőoptimalizálás, linképítés […]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: