main top

Stratégiai fegyver is lehet a hírlevél

2013. szeptember 5. csütörtök 12:35

Megjelent egy cikkünk a Piac & Profit oldalán. Stratégiai fegyver is lehet a hírlevél címmel.

Biztos Ön is sokat tesz azért, hogy területe elismert szakértője legyen. Honlapján feltüntette néhány korábbi munkáját, és az ügyfelek elégedett véleményeit is elérhetővé tette. Szakmai blogját rendszeresen frissíti, így a potenciális ügyfelek mindig választ kaphatnak a kérdéseikre. Mivel fűszerezheti meg az üzleti kommunikációját? Szakértőnk tanácsait követve eredményeit egy mérnökien megtervezett kommunikációs ütemezési tervvel tudja megsokszorozni.

Mivel az Ön által kínált tartalom érdekes és fontos olvasói számára, nem lesz nehéz rávenni őket, hogy látogassák honlapját. Azonban azt már nem várhatja el az elfoglalt olvasóktól, hogy maguktól eszükbe jusson rendszeresen weblapjára kattintani. Ezért emlékeztetőül hírlevél küldésére van szükség.

Érdemes tovább olvasni a cikk folytatását

0 hozzászólás a Stratégiai fegyver is lehet a hírlevél bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: