main top

Üzleti kommunikációs tréningem az értékesítési szövegírásról

2013. szeptember 20. péntek 07:41

üzleti kommunikáció fejlesztéseMegfelelő üzleti kommunikációval könnyedén fellendítheted, vagy még sikeresebbé teheted vállalkozásodat. Meguntad, hogy elkeserítően kevesen látogatják honlapodat?

Sok vállalkozó szembesül azzal a problémával, hogy vadonatúj weboldala, melynek készítése hetek munkájába került, üresen pang.

A kesergés helyett jobb ötlettel szolgálunk számodra:

Képezd magad, hogy a zseniálisan megtervezett üzleti kommunikáció segítségével, kilométerekkel lemaradva loholjon utánad a konkurencia!

Ha vállalatod honlapja rosszabbul teljesít, mint amit elvársz tőle, itt az idő gatyába rázni: felpörgetheted az eladási arányokat egy jól megírt értékesítési szöveg publikálásával. Amennyiben úgy döntesz, hogy magad veszed a kezedbe az irányítást, most megtanulhatod, hogyan teheted ezt a leghatékonyabb módon.

Kiaknázhatod a lehetőséget, ha

 • magad szeretnéd írni vállalatod online szövegeit

 • kommunikációval és marketinggel foglalkozol

 • alkalmazottadat akarod továbbképezni

A profitot hozó üzleti kommunikáció

Az előadáson elsajátíthatod az értékesítési szöveg írásának alapjait és gyakorlatát. Nemcsak szabályokat és általánosságokat hallasz majd, hanem konkrét példákat kapsz kézhez. Közösen írunk szöveget, és azt a tökéletességig formáljuk.

Ezt a 4 órás előadást sokéves tapasztalatom alapján állítottam össze, a tudásanyag több kommunikációs sikerkönyv anyagát tartalmazza, melyet együtt ültetünk át a gyakorlatba.

Természetesen nem várom el tőled, hogy elhiggy mindent, amit leírok, álljon itt elégedett ügyfelünk véleménye:

„Zsuzsa ütős reklámszövegei mindig betalálnak, és garantáltan vonzzák az olvasókat oldaladra! A lektorok azonnal reagálnak minden megkeresésre, és pontos, precíz megoldást nyújtanak minden esetben. Megbízható, magas szintű szolgáltatást kapunk minden alkalommal.”

Honti Réka
mannaszappan.hu

Az online kommunikáció hatékonyságát nemcsak remélheted, hanem mérheted is. Egyszerű és ingyenes szoftverekkel követheted, mennyire pontosan céloztad be a közönséged igényeit, vágyait és félelmeit. A másik módja a mérésnek az ügyfelek visszajelzése:

„Azért kértem fel Zsuzsát az együttműködésre, mert olyan közönséget célzott és talált meg, akiket igazán szerettem volna megszólítani én is! Hírlevelének beindítását követően már 1-2 héten belül jelentős eredményeket tudtunk felmutatni játszóházunk látogatottságában!

Vállalt feladatait mindig magas színvonalon és a vállalt határidőre teljesíti!

Jó vele dolgozni!”

Dulai Zsolt
www.kreativcsapat.hu

Tanuld meg, hogyan írj olvasómágnes szöveget, és figyeld az egyre szépülő statisztikákat.
Erre lesz lehetőséged 2013. szeptember 26-án a Marketing Mérnök által szervezett képzésen a XI. kerületi MPS Consult irodában.

3 érv, amiért garantáltan megéri eljönnöd:

 • Tudom, hogy az időd drága, ezért csak a hasznos tudásanyagra koncentrálunk

 • Bombabiztos értékesítési szöveg sablont tanulhatsz, ez lesz a vezérfonalad a sikerhez

 • Minden kérdésedre választ kapsz a szövegírással kapcsolatban

Építsd biztos alapokra üzleti kommunikációdat, hogy ne kelljen a következő hónap bevétele miatt a homlokot ráncolnod.
Egyszerűen hagyhatod, hogy a lézerpontossággal megírt értékesítési szöveged dolgozzon helyetted, beráncigálja az érdeklődőket, és vezesse el őket egészen a megrendelés gombig.

Sok-sok év szövegírói tapasztalatát, több száz bevált címsorát és apró trükkjeit bevezető áron kínáljuk neked. Így az egész elméleti és gyakorlati kurzus 20 ezer Forintodba kerül, egy teli tank árába. A különbség csak az, hogy a tudás sosem fogy ki, még 20 év múlva is hasznát fogod látni annak, amit szeptember 26-án megtanulsz.


Regisztrálj most, mielőtt más ül le a székedre!

Egy hozzászólás a Üzleti kommunikációs tréningem az értékesítési szövegírásról bejegyzéshez

 • szovegiro1 szerint,
  2013. szeptember 20. péntek 16:33 időpontban:

  Kedves Érdeklődők!

  Köszönjük a megkereséseket!
  Az előadásra minden jegy elkelt, így a jövő hétre sajnos már nem tudunk jelentkezést elfogadni. A nagy érdeklődés láttán viszont el is kezdünk szervezni egy új tréninget, melynek időpontja egyelőre bizonytalan.
  Ha most lemaradtál, iratkozz fel a következő tréningre! A bejegyzés végén adhatod meg elérhetőségeidet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: