main top

Az év tréningje: kkv vezetés magas fokon

2013. november 8. péntek 09:26

Ezen a héten egy fülessel szeretnélek meglepni, amit nagyra fogsz értékelni, ha Te is kkv vezető vagy, esetleg tervezgeted, hogy vállalkozásba kezdesz.
Miről van szó, és miért hasznos ez számodra? Egy cégvezetői tréninget ajánlok, méghozzá a legjobbat, amin az elmúlt években részt vettem. A fájdalmas felismeréseket hozó és gyakori hibákra rámutató előadásról megvalósítandó ötletekkel feltöltődve mész haza, és egy jókora löketet kapsz vállalatod fejlesztéséhez.

Kinek érdemes elmennie a kkv vezetői tréningre?

Szakterülettől függetlenül Te is tanulhatsz valami újat, még akkor is, ha több évtizede irányítod a cégedet. Nekik segít az előadás:

  •  kisvállalkozóknak
  •  kkv vezetőknek
  •  nagy vállaltok vezetőinek és középvezetőinek
  •  leendő vállalkozóknak.

A kkv vezetésben mindig van hova fejlődni, így akkor is jól jöhet néhány új módszer, ha már sikeres vezető vagy. Én ilyen élményekkel jöttem haza Piroska Gyula tréningjéről:

„A Bázis 2 tréning szemfelnyitó összefüggéseket hozott számomra. Voltak ritka pillanatok, amikor egy általam már hallott területhez kaptam új nézőpontokat. (Pl. DEI skálát már érintettük valamelyik korábbi, Bázis1, vagy Értékesítés titkai tréningen, de most kaptam hozzá új szempontokat).

Ennél jóval többször volt olyan érzésem, mintha egy drágakövekkel és ékszerekkel gazdagon megrakott kincsesláda előtt állnék.
Két hosszú nap alatt a vezetői képességeim fejlesztéséhez 15 témakörben kaptam olyan gyakorlati útmutatót, ami hozzásegít ahhoz, hogy a jövőben is a versenytársaim előtt járjak. Ezért igen hálás vagyok.

Amit még megemlítenék, az Piroska Gyula vérprofi előadói tehetsége, ami nekem egy nagy példa. Az üzleti kommunikáció témáiban én is tartok előadásokat, tréningeket, ezért folyamatosan képzem magam. Más szemináriumokra mindig úgy megyek el, hogy igyekszem ellesni az előadó egyedülálló trükkjeit, kulisszatitkait is.
Ezekben sem volt hiány!
Öröm egy olyan előadótól tanulni, akin érződik a felkészültség, és még 12 órával a tréning kezdete után is éberen tudja tartani a hallgatóságát.

Gyula, gratulálok a kiváló teljesítményhez és az ámulatosan gazdag tudásanyaghoz.
Köszönöm!

Langmár Zsuzsanna
www.szovegirasblog.hu”

Miért pont most ajánlom a tréninget?

Mert november 13-án lesz a következő, és bűn lenne kihagyni. Ráadásul ez a félnapos előadás padlóáron érhető el, egy családi mozijegy áráért hosszú évekig hasznosítható tudást kaphatsz.

Itt olvashatod el a részleteket, és regisztrálhatsz is, kattints a linkre:
Kkv vezetői tréning Piroska Gyulától

Kategória: kkv | Címke: | Hozzászólások (0)

0 hozzászólás a Az év tréningje: kkv vezetés magas fokon bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: