main top

Kreatív webkommunikációs technikák

2013. november 28. csütörtök 20:53

Kreatív webkommunikációs technikákKreatív webkommunikációs technikák címmel előadást tartok a Piac és Profit konferencián.

Kedden (2013.12.03.) a Piac és Profit konferencián bemutatok egy bizonyítottan hatékony ügyfélszerzési technikát azoknak a fejlődni vágyó cégeknek, akik erősíteni akarják a webkommunikációjukat.
Ne aggódj! Ha Te ma még nem kommunikálsz heti rendszerességgel, akkor is érdemes eljönnöd! Biztos vagyok benne, hogy hazaviszel néhány olyan tippet, melyek számodra is rendkívül hasznosak lesznek…

A Piac és Profit egy elismert szakmai portál, ahol rendszeresen olvashatsz cikkeket (akár tőlünk is). Havonta több konferenciát is szerveznek a KKV szektor vezetőinek. Múlt héten a Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2013 konferencia résztvevőjeként ismét megállapíthattam, hogy minden előadásból rengeteget lehet tanulni. Ráadásul szuper emberekkel lehet üzleti kapcsolatokat építeni egy ilyen rendezvényen.

A Piac és Profit kedden is érdekes témával várja az érdeklődőket:
Közösségi oldalak üzletszerzésre és reklámozásra

Büszke vagyok rá, hogy olyan kiváló cégvezetőknek és marketingeseknek tarthatok előadást, akik velem együtt hisznek az élethosszig tartó tanulás erejében.

Kedd 14 óra: Kreatív webkommunikációs technikák

A keddi (2013.12.03.) előadásom alapvetően a Kreatív webkommunikációs technikák köré épül, amit jó szívvel ajánlok a figyelmedbe. Biztos vagyok benne, hogy akkor is hasznos lesz, ha ma még nem rendszeres a webkommunikációd, mert egy újfajta megközelítést ismerhetsz meg. Ráadásul bemutatok egy bizonyítottan hatékony ügyfélszerzési lehetőséget is, amit imádni fogsz Te is.

Hogyan írjunk olyan Google-barát webszövegeket, hírleveleket, kampányleveleket, melyek hatására az ügyfeleink vásárolnak, és közben mi előrébb kerülünk a kereső találati listáján?

Ha Te is felismerted már, hogy a közösségi médiában mekkora erő lakozik, akkor most eljött a Te időd! Less el pár boszorkányos trükköt a webkommunikáció világából! Megmutatom, hogy a Facebookot és a hírlevél kommunikációt miként egyesítheted. Ennek a technikának a segítségével előrébb repítheted weblapodat a találati listán.

Hogyan?
Erről hamarosan fellebben a fátyol.

És ha gyors vagy, akkor elsőként olyan réspiacokat fedezhetsz fel, amire eddig még a legrutinosabb versenytársaid sem gondoltak…

Neked már van programod keddre?
Akkor mondd le!

Ha szabaddá tetted magad keddre, akkor ideje megvenned a jegyed a padlóáras konferenciára.
Gyere el kedden, 2013. december 3-án a BKIK Székházba (Budapest, Krisztina körút 99.):
Találkozzunk a Piac és Profit konferencián.

0 hozzászólás a Kreatív webkommunikációs technikák bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: