main top

A szövegírás a profik titka?

2014. április 16. szerda 08:52

Az internetes vállalkozók egyre többen kérnek segítséget a szövegírás terén, ha nem hozza a weboldal a várt eredményeket. Ők már tudják, hogy a sikeres marketinghez a profi szövegírás is hozzátartozik.

Vannak olyanok is, akik nem látják a webes marketing lényegét, és hajlamosak inkább a termékeikben, az áraikban keresni a hibát. Pedig sok szuper termékkel, szolgáltatással jelentkező vállalkozás csupán csak azért nem képes az online piacon boldogulni, mert elhanyagolja a – szerinte érdektelen – weboldalfejlesztést, ha számára nem hoz profitot.

Egy weboldal olyan, mint egy családi ház – soha nincs készen

A családi háznál is mindig akad valami, amit újra kell tervezni, új ötletek jönnek, amiket meg kell valósítani. A weboldaladnak pedig a vásárlói szokásokhoz, az internetes keresőkhöz kell folyamatosan igazodni.
Egy jól megtervezett kommunikációs stratégia legalább olyan hatékony a weboldalad felpörgetéséhez, mintha óriási pénzeket költenél a termékeid, az oldalad reklámozására.
Amilyen gyorsan változnak az internetes vásárlási szokások, olyan gyakran kell az üzleti kommunikációdat is változtatni.

Hogy az internetes szokások állandóan változnak?

Igen. Az üzleti kommunikációdat neked, a vállalkozásodnak is folyamatosan fejleszteni kell.
A szövegírás az a terület, ahol akár saját magad is sokat tudsz tenni. Vannak olyan szövegírási fortélyok, melyeket hatékonyan alkalmazhatsz weboldalad forgalmának felpörgetéséért, akár költségesebb reklámkampányok nélkül is.

Az neked sem újdonság, hogy az értékesítési eredményeiket azok a vállalkozások tudják emelni, akiket a böngésző az elsők között felkínál, vagy akik folyamatosan költenek reklámra.

Ha időben tudsz alkalmazkodni – és ebben segít a szövegírás –, akkor eséllyel pályázhatsz az első helyen befutók közé.

Új látogatók, növekvő eredmények?

Aki új látogatókat szeretne a weboldalára vonzani, annak folyamatosan „beszélni” is kell a leendő partnerei felé. A webes kommunikációban és a szövegírásban rengeteg lehetőség van, amivel a profi vállalkozások élnek is. Az online vállalkozásban kezdők, vagy kevésbé eredményesek pedig tudják, hogy fejlődniük kell, ha sikeresek akarnak lenni. Mindig vannak új lehetőségek. Az online kommunikációnak vannak olyan trükkjei, amikhez nemcsak érdemes, hanem kell is alkalmazkodni.

A szövegírás segíthet pikk-pakk elérni a célközönségedet

A jól célzott, ütős tartalomhoz az is kell, hogy tudd, mit mutat jelenlegi állapotában a weboldalad!
Mit kellene tenned?
Kérj új nézőpontokat a munkához egy profi csapattól. Mielőtt lázas szövegírásba kezdenél, hogy megelőzd a konkurenseidet, érdemes egy webszöveg átvilágítással indítani a munkát.
60 perc alatt 15 féle szempontot adunk ahhoz, hogy ütős weblappal vedd fel a harcot a versenytársaiddal. Ne aggódj, ha Budapesttől távol élsz! Az ország hetven városában vannak ügyfeleink. A tanácsadást Skype-on keresztül tartjuk meg, és mindössze nettó 10e Ft befektetést igényel részedről.

Nézd meg, mit mondanak erről a kiváló ár-érték arányú szolgáltatásról az ügyfeleink, és rendeld meg a Webszöveg Átvilágítást Te is!

0 hozzászólás a A szövegírás a profik titka? bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: