main top

Mielőtt Facebook hirdetést adnál fel…

2014. április 30. szerda 09:05

Mielőtt Facebook hirdetést adnál fel…

Hiába hiszed, hogy ha nem adsz fel Facebook hirdetést, vagy nincs Facebook fiókod, akkor mentesülsz a hatása alól. Lehet, hogy egy Facebook céges oldal létrehozása fel sem merül benned, vásárlóid azonban aktív felhasználók, és megjegyzik, ha nem találkoznak veled ezen a felületen. A közösségi média ugyanis a vásárlók kezébe adta az azonnali véleményformálás lehetőségét, mellyel ők élnek is aktívan, akár tudsz róla, akár nem.

Az is hirdetés, ha nincs Facebook hirdetés

Nincs előre leadott, hivatalosan megszerkesztett és elfogadott közvélekedés. Helyette azonnali észrevételek vannak, melyek futótűzként terjednek a sokmillió felhasználó között. Ha nincs Google+ és Facebook üzleti oldalad, vagy nem fordítasz rájuk kellő figyelmet, akkor gyakorlatilag kiszolgáltatottá teszed a vállalkozásodat.

Ha valaki vélt vagy valós okokra hivatkozva egy népszerű bejegyzést készít, amely nem épp a legjobb fényben tünteti fel a vállalkozásodat, akkor úgy állsz majd a versenyben, hogy nem is tudod, mi zajlik körülötted, és esélyed sem lesz felvenni a kesztyűt. Az első ilyen támadás esetén máris fontossá válik neked a Facebook üzleti oldal létrehozása.

A legütősebb Facebook hirdetés

Egy jól felépített Google+ vagy Facebook céges oldal rajongói tábora nemcsak a legjobb reklám, de hatékony védelem is egyben! Ha rendszeresen kommunikálsz velük, és ellátod őket a termékeddel vagy szolgáltatásoddal kapcsolatos minden fontos információval, akkor maguk fogják öregbíteni és megvédeni vállalkozásod jó hírnevét a kéretlen provokátorokkal szemben.

A kampányaid tehát mit sem érnek, ha a közösségi média oldalait csak egy reklámfelületnek nézed. A Facebook és a Google+ az „itt és most” világa, ahol villámgyorsan kell tudnod reagálni, és el kell szakadnod a sablonszövegektől.

Céges Facebook oldalad remek lehetőség a piackutatásra, hogy megismerd a vásárlóid igényeit, véleményét és reakcióit, s ezeket beépítsd a termék- vagy szolgáltatásfejlesztésedbe, illetve a kommunikációdba is.

A Facebook kampány, és ami mögötte van

Ne felejtsük el azonban, hogy a Facebook egy csatorna is egyben! Egy olyan felület, melyen keresztül hatalmas tömegeket terelhetsz céged honlapjára.

A Te honlapod fel van készülve a látogatók rohamára?
Van megfelelő értékesítési rendszered, amely képes a látogatókból vásárlókat konvertálni?
Van rendszeresen frissülő blogod, mely kellően informatív és szórakoztató?
Hírleveled, mellyel folyamatosan tudod tartani a kapcsolatot az ügyfeleiddel két vásárlás között?
Tudatod a holnapodra máshonnan érkezőkkel, hogy van egy aktív Facebook és Google+ céges oldalad, ahol nemcsak tőled, de más vásárlóktól is további érdekességeket, hasznos információkat tudhatnak meg a termékeddel kapcsolatban?

Minden reklámszöveg a honlapodnál kezdődik

Megannyi kérdés, melyekkel érdemes tisztában lenned, mielőtt létrehozod a Facebook vagy Google+ üzleti oldalad, vagy Facebook hirdetés feladását választod, esetleg AdWordsben hirdetsz. De nem kell megijedned, mi éppen ebben tudunk segíteni Neked!

Webszöveg Átvilágítás szolgáltatásunk sokkal többről szól, mintsem hogy megvizsgáljuk, mennyire hatékonyak a szövegeid. Nem szövegírásra fogunk megtanítani, hanem egy átfogó képet adunk arról, hogy hogyan lehetsz hatékonyabb, melyek azok a területek, melyeken érdemes fejlesztened az eredményesebb ügyfélszerzés érdekében, mielőtt Facebook hirdetés létrehozása mellett döntesz – nehogy elhibázd!

Valóban hatékony Facebook hirdetést szeretnék, ezért megrendelem a Webszöveg Átvilágítás szolgáltatást, hogy felkészülten vághassak bele, és csak arra költsek, ami megtérül!

0 hozzászólás a Mielőtt Facebook hirdetést adnál fel… bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: