main top

Így növeld az eladásaidat: online szövegíró kurzus 20 nap alatt

2014. június 2. hétfő 23:07

Akár szakértő vagy az online marketing területén, akár lelkes amatőrként írtad honlapod szövegét, mindenképpen van egy sales oldalad. Még akkor is, ha nem is tudsz róla.

A sales oldal az a része a honlapodnak, melyen bemutatod a termékedet, és leírod, miért érdemes megvásárolni. Mivel a legtöbb cég azért hozta létre honlapját, hogy ügyfelet szerezzen magának, biztosra vehetjük, hogy a Te weblapodnak is van egy olyan része, mely ezt a célt szolgálja.

Kevesen csinálják jól!

A sales oldal a honlapod szíve. Az alfa és az ómega. Odavezet minden hírlevél és minden hirdetés. Tehát amit ott leírsz a termékedről, azt fogják gondolni rólad. Ezért van az, hogy az igazán jó értékesítők folyamatosan, fáradhatatlanul tanulják, hogyan születik a legjobb sales oldal, és könyvtárnyi szakirodalom foglalkozik ennek a trükkjeivel és fortélyaival.

Ismerkedj meg az alapokkal ingyen!

Mivel nem titkolt célunk, hogy felnyissuk a cégek szemét a kiváló online kommunikáció fontosságára, összeállítottunk egy 20 napos online minikurzust arról, mire kell mindenképpen ügyelned, ha azt akarod, hogy sales oldalad vevőmágnesként tündököljön a honlapodon.

A 20 nap alatt közösen körbejárjuk, mi a sales oldal szerepe, mit kell tudnod, mielőtt írásba kezdesz, hogyan néz ki a tökéletes sales oldal felépítése, és hogyan vezesd olvasód tudatát finoman a vásárlás felé.

Amit ígérünk:

 • Nem lesz benne semmi érthetetlen szakmai zsargon.
 • Bármi is céged profilja, értékes és hasznosítható tudás birtokosa leszel.

Miért adjuk ingyen?

Azért, mert olyan információkat írunk le benne, amelyeket mindenkinek tudnia kéne. Hiszünk benne, hogy építkezni csak biztos alapokra lehet. Az online marketing finom és érzékeny pszichológiai hangszer, melyen jó, ha megtanulsz játszani.

Iratkozz fel 20 napos online minikurzusunkra, és ismerd meg a sales oldal írásának esszenciális alapjait!

Igen, én is szeretnék profi szövegeket írni!


2 hozzászólás a Így növeld az eladásaidat: online szövegíró kurzus 20 nap alatt bejegyzéshez

 • Balogh Erzsébet Filoména szerint,
  2014. július 6. vasárnap 11:19 időpontban:

  Már bejelentkeztem nálatok, de nem jött semmi javaslat.
  üdvözlet.

 • Bogi_Szövegírásblog szerint,
  2014. július 9. szerda 15:30 időpontban:

  Kedves Erzsébet!

  Igen, megtaláltunk az adatbázisunkban, tehát elvileg kapnod kéne a leveleket.
  Egyetlenegyet sem kaptál még?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: