main top

Találkozunk az Országos Üzletasszony Konferencián?

2014. június 4. szerda 13:44

Hogyan lehetsz anyaként és üzletasszonyként is egyszerre sikeres?

A vállalkozó nők és a vezető pozícióban levő hölgyek gyakran más problémával találják szembe magukat, mint az azonos szférában mozgó férfitársaik. Ráadásul még a családban is helyt kell állni.

Attól még, hogy imádjuk a gyerekeinket, a karrierünkről sem szabad lemondani

Egy olyan egyedülálló lehetőséget osztok meg veled, amit vállalkozóként, felelős beosztásban dolgozó nőként kár lenne kihagyni.
Amennyiben dédelgetsz olyan álmokat, hogy önálló vállalkozásba kezdesz, akkor bízom benne, hogy találkozunk csütörtökön (2014.06.05.).

Ha még nem hallottál az 1. Országos Üzletasszony Konferenciáról, akkor itt az ideje, hogy megismerd a programját.


Az önképzésre rengeteg lehetőség kínálkozik. Ezen a konferencián a megannyi hasznos információn felül megteremtik a kapcsolati háló tudatos építésének a lehetőségét is.
Vagyis a motiváló előadások mellett bőven lesz idő a tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre is.

Nőként bizonyára Te is gyakran érzed úgy, hogy Neked a többszörösét kell teljesítened, mint a körülötted lévő férfiaknak.

Gyere el, hallgasd meg, hogy mások hogy csinálták, és mit javasolnak, hogy sikeres lehess a munkádban és a családban egyaránt.

Egy nap, amit munkával is tölthetsz, de ha eljössz, akkor új ötleteket kaphatsz, új irányokat ismerhetsz meg, és egy jót beszélgethetünk is, hiszen én is előadok a konferencián a sikeres üzleti kommunikációról.

A Facebookon is megtalálod az 1. Országos Üzletasszony Konferencia programját:

Találkozzunk csütörtökön!

0 hozzászólás a Találkozunk az Országos Üzletasszony Konferencián? bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: