main top

Médiamegjelenés a Piac és Profit oldalán

2014. június 24. kedd 13:55

Megjelent egy cikkünk a Piac és Profit oldalán. Egy jó grafikon többet ér minden szónál! címmel.

Lenne egy grafikon, amit szívesen megnéznék. Azt ábrázolná, hogy az internetre kiírt magyar mondatokat hány ember olvassa el. Hány mondatot olvas el több mint ezer ember, és hányat nem olvas el senki? A hálón annyi szöveg születik mindennap, és a legtöbbje feledésbe is merül. Ma már, ha a szöveg az elején nem elég érdekes, senki nem fogja tovább olvasni, hátha megjavul a végén.

Éppen ezért olyan fontosak a figyelemfelkeltő képek, és a képek között is különleges helyet foglalnak el a grafikonok. A grafikon olyan tömény információbomba, hogy a kifejezetten tömörséget igénylő fórumokon (például Facebook) is megállja a helyét. Nem csoda, hogy a szórakoztató oldalakra is rég betörtek már. Egy jó grafikonba több száz, akár több ezer szó sűríthető be, ráadásul sokkal olvasmányosabb: az olvasó száraz leírás helyett egy rejtvényt kezdhet el, amikor értelmezi az ábrát.

 

Érdemes tovább olvasni a cikk folytatását

0 hozzászólás a Médiamegjelenés a Piac és Profit oldalán bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: