main top

A kiváló cégvezető leghalálosabb fegyvere

2014. július 4. péntek 10:34

Vannak, akik milliárdos tőkével bírnak. Léteznek szakmai zsenik. Egyeseknek olyan képességei vannak, melyről mások álmodni sem mernek. Ezektől még nem lesz mindenki sikeres.
Nem a kóla finom íze tette a Coca Colát világmárkává. (Ha a feltalálón múlna, még mindig patikákban árulnák, gyógyszerként.) Nem az ötlet eredetisége repítette a Facebookot a világhír felé. (Tudtad, hogy az iWiW, azaz akkor még a WiW külföldön is sokkal korábban létezett, mint a Facebook?)

A sikerük kulcsa: a kommunikáció.

Hogy értem ezt? Jó a marketingjük? Sokat költenek reklámra? Igen, többek közt ez is igaz. A kommunikáció azonban ennél milliószor összetettebb és varázslatosabb. A kommunikáció a sikeres cégvezetők legütőképesebb fegyvere.

Miért? Azért, mert nemcsak a vevőiket befolyásolják vele. Hanem munkatársaikat, és saját magukat is.

A folyamatos, helyes kommunikáción múlik, hogy alkalmazottaid örömmel teljesítik-e a rájuk bízott feladatokat, vagy kelletlenül, véres nyakú igás lóként húzzák a szekeret.
A Te ráfordított figyelmeden múlik, hogy vásárlód boldogan nyitja-e meg neked a pénztárcáját, vagy csalódottan eloldalog.
Ha sikerült véghezvinni egy remek ötletet, és legyőznöd egy hegylánc méretű akadályt, akkor helyesen kommunikáltál önmagaddal.

Gyűszűnyi apróságok – fényévnyi különbségek

Mikor, milyen típusú kommunikáció a helyes az üzletben? Mikor megfelelő a komoly, illedelmes viselkedés, és mikor gátolja inkább a sikert? Milyen varázsszavakat használj vevőiddel szemben, hogy megértsék az erősségeidet? Megéri-e akkor is a munkatársaidra mosolyogni, ha éppen rossz napod van?

Erről szól a hétfői előadásom a Performia Vezetői Klubban július 7-én.

Most nem a július 23-ai Szakértői Státuszépítő tréningről beszélek, amire még féláron vehetsz jegyet kedd éjfélig. Ez más. 

Nemes-Nagy Szilvia, a Performia Hungary ügyvezetője közel 600 céget vezetett már ki sikeresen a személyzeti problémák útvesztőiből. A titka: a helyes kommunikáció lézerpontos ismerete. Nagy örömömre szolgál, hogy engem is meghívott előadóként a Performia Vezetői Klub legközelebbi, július 7-ei cégvezetői rendezvényére.

Jól kiegészítjük egymást:
Én az ügyfélközpontú kommunikációról fogok beszélni: arról, milyen varázsszavakat használj vevőid megtalálásához és megtartásához,
Szilvia pedig a cégen belüli, jó modorról: hogyan találd meg a helyes hangot ahhoz, hogy munkatársaid kiválóan, és örömmel teljesítsenek.

Gyere el erre a kellemes hangulatú nyáresti rendezvényre, ismerj meg hozzád hasonló cégvezetőket, és lepődj meg magad is a helyes kommunikáció mikéntjén!

Itt tudhatsz meg többet! 

0 hozzászólás a A kiváló cégvezető leghalálosabb fegyvere bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: