main top

Így tanítottunk a szakértői státuszépítésről júliusban

2014. július 24. csütörtök 18:00

A szakértői státuszépítő tréning azoknak a kiváló cégeknek szólt, akik a saját területükön zseniálisak, és szeretnék ezt erősebb kommunikációval kiemelni. Ma már nem elég jónak lenni. Jónak is kell látszani. Minden résztvevőnek lehetősége nyílt cége kommunikációs  stratégiáját hozzáigazítani a marketing- és értékesítési folyamatokhoz. Feltérképeztük a szakértői státusz kialakításának három fő irányát, azon belül 49 módszert. Rengeteg ötletet dolgoztunk ki arra, hogy ezt hogyan lehet összekapcsolni az adott céggel.

A mai világban csak az a vállalat lehet versenyképes a piacon, amelynek tökéletes az online kommunikációja. Meg kell mutatnunk az erősségeinket, és segíteni kell a látogatóknak abban, hogy miért minket válasszanak. Aki versenyben akar maradni, annak kommunikálnia kell.

A szakértői státuszépítő tréning azt a célt szolgálja, hogy minden vállalkozó megmutassa végre a cége erősségeit, és ezt hitelesen tudja tálalni.

https://www.youtube.com/watch?v=YRUguzejLwQ&feature=youtu.be

A közös feladatokat rendkívül jó hangulatban dolgoztuk ki, köszönhetően a tréningen megjelent szuper embereknek. Minden szakértő ügyfelünk több szemszögből is megvizsgálhatta, milyen változtatásokra van szükség cége sikeréhez. Az online kommunikáció fekete övesei pedig kommunikációs tanácsadóinktól és előadótól, Zsuzsától kaphattak útmutatást a hírleveleik, blogbejegyzéseik tökéletesítésére. Aki rászánt egy napot a tréningre, az egy értékes, bevételt hozó negyedéves tervvel térhetett haza.

Köszönjük a remek hangulatú, hatékony tréninget. Élmény volt ilyen ámulatos cégekkel együtt dolgozni.

 

Kategória: szövegírás | Címke: | Hozzászólások (0)

0 hozzászólás a Így tanítottunk a szakértői státuszépítésről júliusban bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: