main top

A Top 5000 Találkozón jártunk

2014. szeptember 22. hétfő 20:22

Szeptember 19-én pénteken a Gödöllői Királyi Kastélyban kezdődött a Top 5000 Magyar Cégtulajdonos Első Országos Találkozója. A kategóriateremtő rendezvényen 140-nél is több cégtulajdonos és cégvezető gyűlt össze, hogy meghallgassa az előadókat és megismerje egymást.

Mi is helyet foglaltunk a Találkozó egyik asztalánál, és most Veled is megosztjuk az élményt.

Miért volt más ez a Találkozó, mint a jól bevált konferenciák?

A színvonalas rendezvény már a nevében is mást ígért, mint egy átlagos üzleti konferencia, pedig ugyanúgy az előadók adták a program nagy részét. Mitől lett mégis egyedi?

Először is, nem csak a színpadra lépők, hanem a közönség is válogatott volt, mivel a Találkozóra elsősorban az 500 millió forintnál nagyobb árbevételű cégek vezetőit várták. Közülük kerül ki a top 5000 magyar vállalkozás.

Másodszor pedig, a rendezvény minden apró részlete gondos figyelemmel és igényes ízléssel lett megtervezve, kezdve rögtön a meseszép Kastély, mint helyszín kiválasztásával. A futószalagon gyártott konferenciák és tréningek után ez a rendezvény végre egyedi élményt adott, nem felejtjük el egy darabig. A Találkozó szervezői nem bízták a véletlenre az emelkedett hangulatot!

5 inspiráló vállalkozó, aki a nulláról a csúcsra jutott

Az előadók nagy részét még sosem hallhatta nagy közönség a cégéről beszélni. Felkérték már őket rengetegszer szakmai előadást tartani, de a cégvezetésről és saját életükről eddig csak a barátoknak meséltek.

  1. Bige László, a 2. leggazdagabb magyar például olyan szerényen kezdte előadását, mintha nem miatta váltott volna jegyet a résztvevők nagy része. A közönség persze csillogó szemmel fogadta történeteit, és szívesen hallgattuk volna még néhány órán át a fordulatokkal teli sztorikat és a gyakorlati tapasztalaton alapuló jótanácsokat.

  2. Hajas László vérbeli showman, de ő is most mesélt először a karrierjéről nagy közönség előtt. A kihívást csillagos ötösre teljesítette, lelkesedése és profizmusa sütött át minden történeten. Ilyen egy ember, aki azt csinálja, amit imád!

  3. Varga Emil, a Mannaszappan vezetője is energiabombaként futott fel a színpadra. Kiderült, hogy aszfaltozott utat is árult már online, mielőtt natúrkozmetikai birodalmat alapított feleségével, és azt is megtudtuk, hogy a kezdet kezdetén hajnali kettőig otthon főzték és csomagolták az illatos szappanokat minden nap. Úgy tűnik, a Mannaszappan sikerének titka a díjnyertes termékek mellett a fáradhatatlan vezetők lelkesedése és a percre pontos tervezés. Érdemes tőlük tanulni!

  4. Tóth Péter, a Lipóti Pékség tulajdonosa és Lipót polgármestere sem megy a szomszédba egy kis tettvágyért, annyi szent. A hagyományos kenyérsütést újra divatba hozó cégvezetőt és sokgyerekes apukát hallgatva egy kérdés ült ki a meglepett arcokra: “Hogy lehet ennyi mindent véghezvinni?” Tóth Péter 10 év múlva valószínűleg a Marsot is ellátja majd isteni kenyérrel!

  5. Karsai Béla, a Karsai Holding vezetője zárta az előadók sorát. Megtudhattuk tőle, hogy a műanyag a műegyetemhez hasonlóan nagyon is igazi. A benne rejlő lehetőségeket kreativitással és mérnöki precizitással ki is használja. Cége olyan, mint egy űrhajó: az utolsó milliméterig megtervezett és felfelé száguldó. Le a kalappal!

Óriási élmény volt számunkra a Találkozó marketingjében kivenni a részünk. Külön öröm, hogy minden, amit a szövegekben, hírlevelekben megígértünk, magas színvonalon teljesült.

Ha most nem tudtál jönni, jövőre mindenképp tervezd be a Top 5000 Találkozót! Hidd el, hálás leszel a tippért.

Itt olvashatsz még a Találkozóról: Gondolatok a Top 5000 Találkozó után

Kategória: üzlet | | Hozzászólások (0)

0 hozzászólás a A Top 5000 Találkozón jártunk bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: