main top

Médiamegjelenés a SEOSEEKER oldalán

2014. szeptember 29. hétfő 12:07

Megjelent egy cikkünk a SEOSEEKER oldalán. Értékesítési szövegírás: amit másképpen kell csinálnod, mint ahogy az iskolában tanították címmel.

Mindenki arra vágyik, hogy honlapja minél több vásárlót vonzzon. Azt azonban nagyon kevesen tudják, hogyan születik az olyan szöveg, mely nemcsak vonzó, hanem marasztaló is.

Egy szellemes, vagány szöveg gyökeresen megváltoztathatja honlapod látogatottságát, és akár évekig remek munkatársként szolgáltathat az érdeklődőknek. Azt azonban, mi fán terem az ilyen szellemi termék, mintha ősi titok fedné…

Sajnos, az iskolai oktatás gyakran éppen hogy hátráltatja, mint segíti az igazán ütős szövegek születését. Összeírtunk néhány makacs reflexet, amelynek sürgősen hátat kell fordítanod, ha sikeres kívánsz lenni.

Érdemes tovább olvasni a cikk folytatását

0 hozzászólás a Médiamegjelenés a SEOSEEKER oldalán bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: