main top

Médiamegjelenés a SEOSEEKER oldalán

2014. november 4. kedd 23:46

Megjelent egy cikkünk a SEOSEEKER oldalán. 10 tipp, hogy a honlapodat egy profi szövegíró is megirigyelje címmel.

Az internet különös hely. Folyamatosan információval bombáz minket, és bizony hatalmas munka kimazsolázni, mi igaz ezekből és mi nem. Emiatt fontos, hogy megbízható honlapod legyen. A jó szövegíró onnan ismerszik meg, hogy munkája figyelmet kelt és bizalmat ébreszt. A következő tíz egyszerű szabály betartásával a te honlapod is a legjobbak közé kerülhet!

1. De hisz ez megéri!

Bárki is nézze meg a honlapodat, csak egy dolog jár majd a fejében: miért érné ez meg nekem? Emiatt a legfontosabb, hogy azonnal lássák ajánlatod értékét. Elengedhetetlen a figyelemfelkeltő címhasználat, amiből rögtön látszik két dolog:

  • mit tudsz nyújtani
  • mi különböztet meg a konkurenciától

A jó szövegíró titka az arányérzék: ha csak magadra koncentrálsz, könnyen elidegenítheted vásárlóidat. Mutasd meg, hogy problémáikra miként kínálsz megoldást!

Érdemes tovább olvasni a cikk folytatását

0 hozzászólás a Médiamegjelenés a SEOSEEKER oldalán bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: