main top

Előadtam Piac és Profit Tartalommarketing Konferencián

2014. december 17. szerda 12:54

“A jó tartalom mindent visz!”

Ez volt a mottója a Piac és Profit KKV Akadémia által 2014. december 16-án megrendezett tartalommarketing-konferenciának. És nagyon igaza van. Nem is mutatja ezt jobban más, mint a több 100 résztvevő, és a tucatnyi, jobbnál jobb előadó, mely ezt a rendezvényt jellemezte.

Büszke voltam rá, hogy ennyi kkv fontosnak tartja már, hogy minőségi tartalmat közvetítsen. Akik végighallgatták az előadásokat 10-től 16 óráig, azok számára világos, miért köthetők az elmúlt év legnagyobb szakmai sikerei a tartalommarketinghez: mert ez a leghitelesebb, legszimpatikusabb, legnagyobb bizalmiindex-növelő kommunikációs stratégia.

Az előadássorozatot az én prezentációm zárta, Szakértői státuszépítés címmel.
A szakértői státusz az a kulcsfontosságú pozíció, amiért a legsikeresebb vállalatok örökös élet-halál harcot vívnak. Hogyan tudjuk ezt a pozíciót felépíteni?
Az erről szóló, egész napos tréningem teljes hanganyaga már megvásárolható tőlünk CD-n.

Képeket a rendezvényről, és az előadók teljes listáját itt találod meg!

Egy hozzászólás a Előadtam Piac és Profit Tartalommarketing Konferencián bejegyzéshez

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: