main top

Médiamegjelenés a KKV Ház oldalán

2015. március 2. hétfő 23:08

Megjelent egy cikkünk a KKVHÁZ oldalán. Megéri még a közterületi reklám? címmel.

Manapság, amikor az online marketing a virágkorát éli, és a cégek sorra keresik a jobbnál jobb képességű online marketing szakembereket, megéri-e még közterületi reklámokba fektetni? Ha nem, miért nem? Ha igen, kiknek és pontosan milyen felületeket ajánlanának Önök? – tette fel nekem a napokban a kérdést a KKVHÁZ Szerkesztősége.

Online kommunikációs szakértőként a munkám során abban segítek cégeknek, hogy hogyan használják ki az internetet saját marketing- és értékesítési céljaik eléréséhez.

Jó okkal teszem ezt. Hiszek benne, hogy az online kommunikáció nemcsak modernebb és sokoldalúbb, hanem sokkal célzottabban végezhető (könnyebb bemérni a célpiacodat), igényesebb marketinghez ad teret (pl. tartalommarketing, social media, közvetlen kapcsolat az ügyféllel), és nem utolsó sorban százszor környezetkímélőbb.

Érdemes tovább olvasni a cikk folytatását

 

0 hozzászólás a Médiamegjelenés a KKV Ház oldalán bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: