main top

2 PERCES WEBTESZT: van-e képed hozzá?

2015. március 13. péntek 00:00

E heti webteszt kérdésünk elég személyes. Nem a szövegírásról szól, mégis rengeteg köze van a webszövegeidhez.

Szerepel a képed a honlapodon?

Igen, rólad, igen, fénykép. Teljesen mindegy, hogy nézel ki: ez bizony kell. Mert bizalmat épít. Ezáltal szakértői státuszt.

Az internet olyan anonim, és olyan nehezen megfogható, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy ne láttasd az arcod.

Ha ez megvan, akkor egy nagyon fontos lépést kipipálhatsz a marketingedben. Megmutatod a honlap, a szolgáltatás, a cég mögött az embert. Azt, hogy nem egy gép vagy, és komolyan kell venni.
Ez felbecsülhetetlen a virtuális világban, ha el akarsz adni valamit.

Ha nem, akkor ideje levetkőzni a gátlásaidat. Senki nem fog elmenekülni csak azért, mert nem vagy egy Brad Pitt vagy Julia Roberts. Bízz meg egy fotóst, öltözz fel csinosan, mosolyogj, és ne aggódj.
Ha komolyan gondolod a vállalkozásod, ezt nem kerülheted ki.

És ha már van egy ilyen fotód, jól mutat az a névjegykártyádon is! 🙂

***

Milyen más módszerekkel építheted a szakértői státuszodat? Március 31-ei tréningünkön végigmegyünk mind a 49-en: foglald le a helyed! A tréningre most még 40%-os kedvezménnyel regisztrálhatsz.

Motivált, lojális munkatársakra vágysz? Gyere el március 19-ei HR konferenciánkra a Nexon Akadémia szervezésében, és tanulj a legjobbaktól! Egyedülálló lehetőség nevetségesen olcsón: kattints ide a részletes programért!

0 hozzászólás a 2 PERCES WEBTESZT: van-e képed hozzá? bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: