main top

Médiamegjelenés a SEOSEEKER oldalán

2015. március 17. kedd 00:12

Megjelent egy cikkünk a SEOSEEKER oldalán. Így nézz bele az olvasóid fejébe címmel.

Hogyan érheted el, hogy potenciális vevőid úgy falják szóról szóra a cikkeidet, mint egy mérnöki pontossággal megírt, letehetetlen regényt?
Mint egy írónak, neked is azt kell fejben tartanod, hogy a vevőd elsősorban szórakozni szeretne, ha öt sornál tovább is olvas. Nagyon kevesen ülnek a számítógép elé azzal az elhatározással, hogy „a teremburáját, márpedig én most vásárolni fogok!”
A szörföző ember ingerre éhezik, tudásvágy hajtja, egy titok megfejtésére kíváncsi: és közben csupán egyetlen dolog érdekli.
Az, hogy a saját életének problémáira megoldást találjon.
Tehát vagy valami okosat akar megtudni, vagy egy jót akar nevetni (vagy esetleg szörnyülködni). Továbbá: kalandokat akar átélni. Az emberek imádják beleképzelni magukat a történetek szereplőinek helyébe. A Te szövegedben legyenek ők a hősök, mutasd meg, hogyan győzhetik le a hétfejű sárkányt – azaz a problémát, melyre a Te terméked megoldást nyújt.
Az online kommunikációban a mottód legyen: taníts és szórakoztass!

Érdemes tovább olvasni a cikk folytatását

0 hozzászólás a Médiamegjelenés a SEOSEEKER oldalán bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: