main top

2 PERCES WEBTESZT: mérlegen az eredményeid

2015. március 27. péntek 11:46

Azt, amire most rákérdezünk, tapasztalataink szerint mindenki szereti „valahogy elfelejteni”.
Kivéve a legsikeresebb cégeket.

Így aztán könyörtelenül Neked szegezzük a lelkifurdalás-gerjesztő kérdést:

Telepítve van a Google Analytics (vagy más elemző szoftver) a honlapodhoz? Ha igen, követed a statisztikáit?

A Google Analytics egy ingyenes szoftver, amelyet pofonegyszerű kezelni. Érdemes telepíteni, hiszen felbecsülhetetlen adatokkal szolgálhat a honlapod forgalmáról.

És igen, erre erősen ajánlott legalább havonta egyszer (lehetőleg rendszeresen) ránézned! Még jobb, ha egy táblázatban az eredményeket vezeted is. Innen tudod meg ugyanis, hogy mi sikeres a cégedben, mi nem, hogyan alakul a látogatottságod, melyek a gyenge láncszemek a honlapodon…

Ha ez neked már rutin, akkor nagy előnyben vagy az üzleti kommunikációban. Valószínűleg jobban is teljesítesz, mint versenytársaid.
Tudod, hogy a számok nem hazudnak, és lézerpontosan be tudod mérni, mire érdemes koncentrálni, és mi szorul fejlesztésre.

Ha ez még várat magára, azt ajánljuk, ne késlekedj! Sokak tartják „unalmasnak”, vagy „időrablónak” a statisztikák vezetését, de tapasztalatok szerint a belefektetett idő sokszorosan megtérül, ha komolyan veszed a látottakat.
Szinte minden cégben akad egy munkatárs, aki kellemesnek tartja a statisztikák vezetését, és szívesen csinálja.

***

Nem tudsz eljönni 03.31-i Szakértői státuszépítő tréningünkre? A teljes, 6 órás hanganyagot megvásárolhatod honlapunkon!

0 hozzászólás a 2 PERCES WEBTESZT: mérlegen az eredményeid bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: