main top

2 PERCES WEBTESZT: hoztak már ezzel zavarba?

2015. április 9. csütörtök 22:52

„És ti tulajdonképpen mivel is foglalkoztok?”
Megkaptad már ezt a kérdést néhányszor, ugye? Néhány százszor.

Természetesen tudod, hogy mivel foglalkoztok, de a legtöbbször ilyenkor mégis leizzad a tenyered, amikor arra gondolsz: te jó ég, hát én most ezt hogy magyarázzam el fél percben?

Tehát itt a kérdés:

Lapul nálatok valahol egy bármikor bevethető céges bemutatkozás?

Egy rövidfajta. Meg akár egy hosszabb is. De a legfontosabb, hogy a „rövid” legyen kéznél: kb. fél A/4-es oldal nagyságú, szellősen tagolt, alapszókinccsel megérthető nyelvezetű összefoglalója annak, hogy mivel és mi célból foglalkozik a cégetek.

Nem kell reklámszövegnek lennie.
Sőt: sokkal hatásosabb néhány eddigi eredményetek megvillantása, mint arról győzködni az olvasót, hogy milyen jók vagytok.

Van már ilyen szöveged? Remek! Biztosan már rengetegszer vettétek hasznát. Reméljük, minden munkatárs által megtalálható helyen tároljátok! 🙂

Nincs még? Hidd el, megéri csinálni egyet. Kezdésként áss elő egy régi e-mailt, amiben utoljára bemutatkoztál valakinek, és fejleszd kicsit tovább. Ha egyszer lesz egy ilyen szöveged, utána nincs más dolgod, csak előkapni és elküldeni, ha érkezik a kérdés. Idővel kívülről meg is jegyzed. 🙂

Ha szeretnéd tökélyre fejleszteni, akkor jelentkezz a következő képzésünkre, mert ott megírod a saját letisztult üzenetedet, ami közérthető és ütős!

***

Vásárlóid elégedettek, mégsem alakulnak úgy az eladásaid, mint remélted? Tanácstalannak érzed magad időnként az online marketing és értékesítés útvesztőjében? Jelentkezz Az üzleti kommunikáció 7 alaplépése tréningünkre ma éjfélig nevetségesen olcsón, és vedd biztos kézbe az irányítást!

Kategória: reklám | Címke: | Hozzászólások (0)

0 hozzászólás a 2 PERCES WEBTESZT: hoztak már ezzel zavarba? bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: