main top

2 PERCES WEBTESZT: elérhetetlen távolságokban vagy?

2015. április 30. csütörtök 20:21

Most azonnal nyisd meg a céges honlapodat.
Menj a Kapcsolat menüponthoz, vagy oda, ahol a kapcsolattartási adatok szerepelnek.

Minden ott közölt információ naprakész és működő?

Nincs ott már lecserélt telefonszám? Régi kolléga e-mail címe? Rossz helyre mutató térkép? 8 évvel ezelőtti fénykép 2007-es frizurával?

Tutira biztos, hogy nem vesztesz vevőket azzal, ha a régi székhelyetekre beköltözött finn szaunavirgács-nagykereskedést hívogatják az ottani telefonszámon?

El sem hinnéd, hány honlapon szerepelnek régi muzeális darabként ott felejtett adatok, elérhetőségek.
Súlyos hiba!
Nincs nagyobb gyilkosa a jó hírnévnek, mint ha nem sikerül megtalálni a céget. Ilyenkor joggal kezdenek el kételkedni benne, hogy egyáltalán létezik-e még.

Nos? Nálad minden rendben ezen a téren?

Ha igen, akkor remek irányba haladsz, de biztosra kell venned, hogy ez nem csak egy szerencsés véletlen. Csak az a helyes, ha tudod: valakinek gondja van rá, hogy naprakészen tartsa az adatokat.

Ha régészeti leletre bukkantál, akkor pedig azonnal frissítsd! Most már világos, hogy miért: örülj, hogy rábukkantál a problémára, és orvosolhatod.

Mire figyelj még feltétlenül a jó hírnév kialakításához és megőrzéséhez? Sorra vesszük mindet május 27-én, szakértői státuszépítő tréningünkön. Foglald le a helyedet ma, mert most még nagyon olcsó!

 

 

0 hozzászólás a 2 PERCES WEBTESZT: elérhetetlen távolságokban vagy? bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: