main top

Sikersztori

2015. június 19. péntek 21:47

Nagyszerű érzés, amikor valakinek megadatik a siker. Ám ez nem jön csak úgy magától! Minden sikeres történet mögött kemény munka van, és ennek így is kell lennie. Különben nem értékelnénk ennyire az elért eredményeket. A szovegirasblog.hu nem csak kiemeli a tömegből az ügyfeleit, hanem hozzásegíti őket jövőbeli sikereikhez.

Rengeteg cégnek nincs megfelelő kommunikációs stratégiája. Nem tudják, hogyan kell hitelesen átadni ügyfeleiknek az információt. Ezért fontos, hogy megfelelő szakembert bízzanak meg ezzel a munkával. Vagy éppen dolgozóit képezze ki megfelelően erre a feladatra. E nélkül majdnem lehetetlen elérni az áhított sikert. Pedig ezt minden keményen dolgozó üzletember megérdemelné!

Üzleti applikációk versenye

Egyik ügyfelünk, a Login Autonom Rendszerintegrátor Kft. sales oldala annyira jól sikerült, hogy a cég benevezett az Üzleti applikációk versenyére. A megmérettetés azokat az internet alapú szolgáltatásokat értékeli, amelyek hatékonyabbá teszik a vállalkozásokat.

Ezen a versenyen nem kevesebb, mint 6 millió forint értékű reklámkampányt lehet nyerni. Rengetegen indulnak a versenyen, de végül csak egy cég kerülhet ki nyertesként. Jelenleg a Login Autonom Rendszergenerátor Kft. áll az első helyen – Magyarországon – 376 szavazattal. Ebből is látszik, hogy ők a legjobbak. Boldogsággal tölt el bennünket, hogy segítségünkkel ezt már nem csak a cég vezetője és alkalmazottjai, hanem az egész világ megtudhatja. Mert ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani!

A jó kommunikáció meghozza gyümölcsét

A cég a TTWA szabadságtervező nevű applikációval indul a versenyen. Ez megkönnyíti a cégvezetők és a munkavállalók szabadságigénylését. Átlátható, könnyen kezelhető rendszer, amely egyedi a hazai piacon. Ennek a sales oldalnak a megírásában segédkezett a szövegírásblog.hu, hogy a terméket hitelesen prezentálva tárhassák a nagyközönség elé.

Ez nagyon jó példa arra, milyen magaslatokba lehet szárnyalni egy eredeti ötlettel, ha megfelelő a kommunikáció. A határ a csillagos ég!

Mi kell a jó kommunikációhoz?

Az első és legfontosabb a konkrét cél. Ha meg tudod fogalmazni, hogy mi vállalkozásod célja, az már fél siker. Ezután legjobb, ha megbízol egy üzleti kommunikációra szakosodott céget, hogy megfelelően prezentálja ezt, elvezetve ezzel a siker kapujáig. Amennyiben erre nincs lehetőséged, sikeres lehet, ha egyik dolgozódat képzed ki erre a feladatra. Nagyon figyelj azonban arra, milyen tréningre küldöd őt, hiszen céged jövője nagy százalékban függ ettől.

Hogy a Login Autonom Rendszergenerátor Kft. a hazai mezőnyben első helyen áll, azt jelenti, hogy a szakértői státuszépítés nagyon jól sikerült. A sales oldal megírása pedig csapatmunka volt. A megbízó céggel karöltve együtt jutottunk idáig. Tudás, fejlődés és nyitottság nélkül mindez nem jött volna létre.

Ha úgy érzed, fontos, hogy a hazai vállalatok is minél több sikert érjenek el nemzetközi szinten, szavazz a Login Autonom Rendszergenerátor Kft.-re.

0 hozzászólás a Sikersztori bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: