main top

Szövegírás online és offline – Médiamegjelenés a KKV Plusz oldalán

2015. október 21. szerda 08:59

Szövegírásról a KKV Plusz Magazinban

A szövegírás ma már nem idegen szó Magyarországon sem. A marketinges beállítottságú vállalkozók is tudják, hogy ma már jó webszövegekkel tudják hatékonyan támogatni a marketingfolyamatokat. Cél a keresőoptimalizált, profi tartalommal színültig teli weboldal. Ha weboldalunkon nem kínálunk értékes olvasnivalót, akkor a Google se tart minket fontosnak, se vásárlóink nem járnak vissza hozzánk rendszeresen.

Szövegírás – ez a mi szenvedélyünk

2008 óta a blogunkban 400+ cikket írtunk a kommunikációról. Rendszeresen közlünk a médiában is szakmai cikkeket. Ezúttal a KKV Plusz magazin kért fel minket, hogy írjunk a témáról.

A KKV cikk központi témája a profit és szövegírás

Hogyan lehet a világot meghódítani szavakkal? Ez volt a szövegírásról szóló cikkünk témája. Mert az a tapasztalat, hogy bármely KKV-nak, ami több hasznot szeretne, ideje feltennie magának ezt a kérdést.

Amikor 2008-ban elindítottuk a Szövegírásblogot, még gyerekcipőben járt a szakma. Azóta egyre többen ismerik fel, hogy olyan üzenetekre van szükségük, amelyek képesek támogatni az értékesítést.

A Te ügyfeleid is a neten keresnek, mielőtt vásárolni indulnának. Olyan szakértőhöz akarnak fordulni problémáikkal, akitől a saját szavaikkal megfogalmazott válaszokat kaphatnak. Ezért fontos az állandóan megújuló webszöveg, ami a szakértői státuszodat emeli. És ezért kell felmérned, hogy mik az izgalmas kérdések, amiket megválaszolhatsz.

Vállalkozásodnak plusz bevételt hozhatsz

A kommunikáció akkor hoz bevételt, ha a céged tevékenységének három fő területét segíti. A marketinget, az értékesítést és a keresőoptimalizálást, vagyis a SEO-t (search engine optimization). Támogatni tud abban, hogy megmutasd szakértelmedet, és olyan webszöveggel állj elő, amiről lehetetlen továbbkattintani.

A jól megválasztott szavak és a telibe találó üzenetek ebben segítenek neked. Ez a KKV Plusz Magazin olvasói számára nem titok. Te hogy állsz vele?

0 hozzászólás a Szövegírás online és offline – Médiamegjelenés a KKV Plusz oldalán bejegyzéshez

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

A legjobb sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ...
Értesülj elsőként a szövegírási tippekről - csak add meg a keresznevedet és e-mail címedet és máris alkalmazhatod a titkos technikákat!

Email címed:   Keresztneved: