Ha Te is régóta töröd azon a fejed, hogy mivel emelhetnéd meg a konverziódat, akkor itt az idő, hogy elmélyedj az üzleti kommunikáció titkaiban

Te is rettegsz attól, hogy hiányzik a „fűszer” az ajánlataidból?

Értékesítési oldalad tartalmaz minden lényeges információt, mégis hiányzik az a plusz, ami igazán hatékonnyá tenné?

Ma már egyre több vállalkozó újraírja, javítgatja weboldala szövegét, a blogbejegyzéseket, reklámokat, értékesítési oldalakat, hiszen az interneten egyre több helyen lehet olvasni a szövegírás fontosságáról. A szakmai blogokban rengeteg ingyenes anyag érhető el, amely segítségével alapszinten Te is javítgathatod üzleti kommunikációdat.

Az alapokat már Te is ismered, hiszen a blogban sokat olvashatsz a marketing, az értékesítés és a pszichológia törvényeiről – azonban a szövegírás titkos fortélyait nem oktatják semmilyen iskolában vagy tanfolyamon. Megtanulhatsz jól írni, elkészítheted céged értékesítési szövegeit, melyekkel kiemelnek a konkurenseid közül, de ahhoz, hogy megbabonázd a vásárlóidat, ennél jóval többre van szükséged.

Mit gondolsz, mennyivel több vevőd lehetne, ha szövegeid mágnesként vonzanák a vásárlókat?

Az üzleti életben mindennél fontosabb a kommunikáció. Egy vállalkozó sem lehet sikeres, ha üzleti kommunikációja nincs megfelelően felépítve.
Régen elegendő volt egy kiváló termék vagy szolgáltatás, és a vásárlók jöttek maguktól, ma azonban egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy gyenge kommunikációval elriassza a potenciális ügyfeleket.

Ha értékesíteni akarsz az interneten, vagy az offline világban, tudnod kell, hogyan teheted ajánlatodat ellenállhatatlanná. Éppen ezért üzleti kommunikációdat mérnöki pontossággal tervezd meg!
Szerencsére léteznek olyan biztos sikert hozó szövegírói trükkök, amelyek segítségével könnyedén az egekbe emelheted kommunikációd szintjét – és ezzel együtt értékesítéseid számát.

Tényleg léteznek olyan fortélyok, amelyek a gyenge üzleti kommunikációt képesek felemelni egy magasabb szintre?

Mit gondolsz, mennyivel több vevőd lehetne, ha szövegeid mágnesként vonzanák a vásárlókat?Ha gyomorgörcsöd van attól, hogy rengeteg vevőt veszítesz egy rosszul megfogalmazott ajánlattal, akkor neked is hasznodra lesz Az üzleti kommuniláció titkai című gyakorlati útmutatónk, mellyel garantáltan felturbózhatod szövegeidet. Ebben összegyűjtöttük azokat az azonnal bevethető titkos trükköket, melyekkel felpezsdítheted üzleti kommunikációdat.

Az üzleti kommunikáció titkai című kiadvány a következő vérpezsdítő trükköket tartalmazza:

  • 101 ragyogó címsor, ami toronymagasan vezeti a legolvasottabb cikkek listáját
  • 10 kulcs az internetes kommunikáció felpörgetéséhez
  • Hogyan küzdheted le a fehér papír effektust?
  • Gigászi eredményeket hozó szokás: használj ütős jelzőket
  • 95 hihetetlenül egyszerű „fűszer”, amivel felpaprikázhatod az olvasóidat
  • 7 főbűn – így használd az üzleti kommunikációdban
  • A letisztult üzleti kommunikáció záloga

Mindegy, hogy jól működő cégeddel többmarketing csatornán keresztül hirdeted a szolgáltatásaidat, vagy mikrovállalkozásként épp most készülsz a szövegírás segítségével új piacokat meghódítani. Biztos vagyok benne, hogy hasznát veszed a legféltettebb szövegírói fortélyoknak.

Mit mondanak azok a vállalkozók, akik eredményes üzleti kommunikációjuk érdekében már tanulmányozták ezeket a hihetetlenül ütős szövegírási trükköket?

Technológiai szolgáltatóként elég jól elboldogulok az üzleti kommunikáció műszaki részével, de amikor az elkészült eszközöket tartalommal kellene megtölteni, bizony elég sokszor bámulom az üres lapon a villogó kurzort. Ilyen anti-ihletett állapotban rendkívül hasznos egy jó módszertan és hozzá egy szamárvezető, amelyen lépésről-lépésről végighaladva gyorsan elkészül egy vázlat, és utána már nagyon könnyen beindulnak az agytekervények. Zsuzsa könyvében titkot ígér, de most (bocsánat!) lelövöm a poént: az a titok, hogy nincs titok. Működő módszerek, kipróbált eszközök, és pontos eljárások vannak, amelyik szinte automatikusan maguk után vonják a sikert. Aki sok üzleti könyvet olvas, annak tele van már a feje különféle világmegváltónak titulált csodamódszerekkel, amelyek (hogy-hogy nem?) sokszor szöges ellentétei egymásnak. Ha meguntad már a világmegváltást, csak egy üres papírlapot vagy weboldalt szeretnél megtölteni értelmes tartalommal, olvasd el ezt a könyvet. Kruska Tibor www.elit-info.hu

 

Gondolkodsz, hogyan kommunikálj az üzleti partnereiddel hatékonyabban? Akkor el kell olvasnod “Az üzleti kommunikáció titka” könyvet. Miután elolvastam jöttem rá, hogy ez az téma 1X1, azaz szorzótáblája. Azóta sokkal könnyebben és hatékonyabban beszélek a partnereimmel. Veres Zoltán www.webkamra.hu

 

Langmár Zsuzsa “Üzleti kommunikáció titkai” című e-bookját egy marketing csomag részeként vettem meg. Tulajdonképpen ez az az anyag, melyet a számos marketing segítség közül legtöbbet forgatok. Valamennyi blogtémám, hírlevelem megírása előtt előveszem, és puskázok belőle. Remek ötleteket ad Zsuzsa a figyelemfelkeltő cím megtalálásához, de weboldalam hatékony kialakításhoz leírt alapszabályai véleményem szerint minden vállalkozás számára üdvös lehet. Érthető, átlátható, jól alkalmazható segítség, amelyért nagyon hálás vagyok! Kovács Bea www.rozsadomb-kozmetika.hu

 

Langmár Zsuzsa könyve valójában egy szövegírási túlélőcsomag. Mikor használd? Amikor csak ülsz és szeretnéd a lehető leghatékonyabb szöveget megírni a célcsoportodnak, amivel figyelmet ébresztesz, elevenébe találsz,ösztönzöd…stb., és nem jön egy épkézláb gondolat sem… Vagy amikor megvan a vezérfonal, de fogalmad sincs, hogy ezt hogyan lehetne a lehető legjobban formába, szavakba ölteni.. Nos, ekkor csak előkapod ezt az összeszedett, könnyen érthető, lényegre törő és szellemes könyvet és azonnali segítségre találsz benne. Konkrét, könnyen megvalósítható ötleteket kapsz, nem csak azt mondja el, hogy mit írj, hanem azt is, hogy hogyan és miért pont úgy. Amikor az üzleti kommunikációdat tervezed, két dolog mindenképpen nélkülözhetetlen lesz: ez a könyv és az erős elhatározás! Lacfi Ági üzleti-stílus tanácsadó www.lacfiagi.hu

Készen állsz a vevőáradatra?

Csak akkor rendeld meg a könyvet, ha nincsenek problémáid a hatástöbbszörözéssel. Vásárlóid száma dinamikusan emelkedik, ha betartod a trükköket, amiket tanítunk neked.

Ki tudnál szolgálni a héten még egy új vásárlót? És tizet? Esetleg százat?
Nehéz meghatározni egy olyan termék értékét, ami ennyire sorsfordító lehet a vállalkozásod számára.

Az üzleti kommunikáció titkai című e-book ára  nettó 10.000 Ft, amely akár egyetlen nap alatt megtérülő befektetés lehet a Te esetedben is.

Nyomtasd ki a mellékleteket, írd át a sales oldaladat, az adwords hirdetéseidet, és élvezd, ahogy megemelkedik a megrendeléseid száma!

Az üzleti kommunikáció titka című könyvet itt tudod megrendelni:

Családnév:*

Keresztnév:*

E-mail cím:*

Telefonszám:*

Cégnévre szóló áfás számlát kérek (opcionális)

Cégnév:

Város:

Utca, házszám:

Megjegyzés:

Ellenőrző kód (az alábbi négy karaktert írd be a szövegmezőbe):

captcha

Kategória: | |